Oroszország hajlandó felújítani a párbeszédet az EU-val

Lavros szerint országa nem támaszt semmiféle előzetes feltételt.

2018. szeptember 14. 17:46

A cikk folytatása...Friss hírek
Feladta magát a Kínából fentanilt rendelő nő társa Csütörtök óta keresték a 24 éves H. Józsefet.
Miért olyan nehéz tisztán tartani az otthonunkat? Ha tehetetlennek érezzük magunkat otthonunk tisztán tartásában, akkor fontoljunk meg néhány tanácsot.
Drágább lesz a valutaváltás külföldön Külföldön egyre több olyan kártyaleolvasó (POS) és készpénzkiadó (ATM) működik, amely felismeri a bankkártyák pénznemét és a helyi valuta mellett forintfizetést is biztosít, ám ez kedvezőtlen árfolyamszámítással és magas szolgáltatói díjjal járhat.
Suli után találkozunk - ezek voltak a tejtermékkel megölt fiú utolsó szavai Osztálytársai tudták, hogy számtalan allergiában szenved, mégis gonosz tréfát akartak űzni az 13 éves fiúval, akit az orvosok végül nem tudtak megmenteni. Egyszerű csínytevésnek szánta, de végzetes következménye lett, amikor egy diák sajtot dobott a 13 éves Karanbir Cheema pólójába. A fiú átlagosnak ígérkező iskolai napra készült, és reggel úgy köszönt el nagyapjától: Iskola után találkozunk.
Megint gyerekpornó verte ki a biztosítékot Az Instagram algoritmusa gyerekpornóra és gyerekbántalmazásra hajazó videókat ajánlgatott a felhasználóknak.
Egy nap alatt ítélték el a gyilkost Külön nyomozócsoport alakult a februári debreceni gyilkosság ügyé­ben. A pontos nyomozati munka és a szakszerű, alapos bizonyítás alapján egy nap alatt elítélhette a Debreceni Törvényszék a tettest.

Top hírek:
Horrorhétvége: újabb halálos baleset, heten haltak meg az utakon két nap alatt Frontálisan ütközött két személyautó vasárnap délután a 3-as főúton, Galgahévíz külterületén, az egyik sofőr a helyszínen meghalt - tájékoztatta a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivője az MTI-t. Darázs Andrea közlése szerint a járművekben csak a vezetők utaztak. A balesetben az egyik autó a tetejére borult, sofőrjét aszódi és hatvani hivatásos tűzoltók feszítő-vágó eszközzel szabadították ki, de az életét a mentők már nem tudták megmenteni.
Ujhelyi István saját magát hazaárulózta le 2015-ös nyilatkozata alapján A szocialista politikus a Soros-Sargentini-jelentés kapcsán azt hangoztatta, "hazafias" kötelességből védte meg a magyar embereket Orbánnal szemben, és ezért szavazta meg a jelentést. Fura, hogy 2015-ben még teljesen mást mondott, olyannyira, hogy három évvel ezelőtti nyilatkozatai alapján ma Ujhelyi István is hazaárulónak gondolná Ujhelyi Istvánt.
Több ezer szalmabála gyulladt ki Makó közelében Mintegy két és félezer szalmabála gyulladt ki a Makó és Földeák közötti tanyasi területen vasárnap délután. A tűz továbbterjedését sikerült megakadályozni, de az oltási és az utómunkálatok egy-két napig eltarthatnak.
Az észt kormány Orbán Viktort követi Orbán Viktor megvédte Európát és Észtország igyekszik ebben követni - mondta az észt belügyminiszter.
A lengyel vízvezeték-szerelők után most az olcsó ablakosok rontanak rá a franciákra Egy krakkói cég, amely ablakkereteket gyárt és évi 1,5 milliós termelésének legnagyobb részét Nyugat-Európába exportálja, hamarosan reklámkampányba kezd a legnézettebb francia tv csatornán. Az időzítés nem véletlen.
Börtönbe kell mennie a hamis éttermi és szállodai beszámolókat írogató marketingesnek Lecce város bírósága kilenc hónap börtönre és nyolcezer euró bírságra ítélte a PromoSalento idegenforgalmi marketingoldal tulajdonosát.