Stratégiai megállapodást írt alá a kormány a Rehau vállalatcsoporttal

Ennek keretében Újhartyánban épül egy új utóalkatrész-gyártó üzem.

2018. szeptember 14. 17:40

A cikk folytatása...Friss hírek
Még nincs vége: ismerős fegyverekkel támadnak jövőre a hackerek A hálózati és végpontvédelmi szakértő Sophos kiadta az informatikai fenyegetésekkel foglalkozó 2019-es Threat Reportját, amely három fő digitális biztonsági trendbe ad betekintést.
Kiszivárgott egy javaslat: bekeményítenek a menekültek ellen Elég jelentős változtatásokra készülnek Németországban, legalábbis a Bild am Sonntag értesülései szerint. A szövetségi belügyminisztérium még nem nyilvános javaslatcsomagjára hivatkozva azt írták, hogy a kitoloncolások számának növelése érdekében egy sor szigorításra lehet számítani a közeljövőben. ...
Theresa May: eltávolításom nem könnyítené meg a Brexitet Úgy tudni, nincs is meg az ehhez szükséges számú kérvény.
A szakadék szélén: a Brexit összeomlásával riogat a szenvedő miniszterelnök A brit miniszterelnök szerint a leváltásáról szóló pletykák csak rontanak a helyzeten.
Vajon végleg belefagyott Matolcsyék kezébe az olló? Nincsen túl sok esemény a jövő heti makronaptárban.
Egyértelmű üzenet: a vállalati egészségbiztosítások gyengítése káros A Portfolio Private Health Forum 2018 rendezvény egyik központi témája volt a magyarországi egészségügyi rendszer finanszírozásának jövője, főleg annak fényében, hogy januártól a vállalati...

Több száz méteren nápolyi és csoki szóródott Újhartyánnál az útra Baleset miatt több száz méteren nápolyi és csoki szóródott ki a 405-ös útra - közölte a rendőrség szerda délután a honlapján. A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint a 405-ös út 14-es...

Top hírek:
Tinédzserek sikerei a nyitónapon - Súlyemelő-ob Javarészt a húsz éven aluliak sikerét hozta a súlyemelők országos bajnokságának első napja Szombathelyen.
Megjelent a döntés: gigantikus pluszpénzt kap Budapest a 3-as metró felújítására Megtartotta alakuló ülését a Fővárosi Közfejlesztések Tanácsa, amely a kormány és a főváros együttes döntéshozói fóruma a Budapest fejlesztését érintő ügyekben. Ennek keretében a 3-as metróvonal...
És akkor Varga Mihálynak támadt egy komoly gyanúja Megszületett a Brexit megállapodástervezete, de az ujjongás elmaradt; spekulációval vádolja Varga Mihály az utolsó pillanatban lakástakarékra szerződőket; megszűnik a Music FM és a Sláger FM is. Ez a hvg.hu heti gazdasági összefoglalója.
Ruszin Művészet Remekei címmel nyílt kiállítás a Stefánia Palotában Ruszin Művészet Remekei címmel nyílt kiállítás szombaton, a budapesti Stefánia Palotában, ahol tárgyi emlékek és képzőművészeti alkotások mutatják be a ruszin hagyományokat és örökséget.
Így nyerhettél az ötös lottón! A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 46. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:
Így teljesített Hosszú Katinka Hosszú Katinka nyerte a 200 méter vegyes döntőjét szombaton az úszó világkupa-sorozat utolsó, szingapúri rövidpályás állomásának harmadik, befejező napján. Ezzel együtt a háromszoros olimpiai bajnok maradt a második helyen a vk összetett pontversenyében a címét megvédő svéd Sarah Sjöström mögött.