Stratégiai megállapodást írt alá a kormány a Rehau vállalatcsoporttal

Ennek keretében Újhartyánban épül egy új utóalkatrész-gyártó üzem.

2018. szeptember 14. 17:40

A cikk folytatása...Friss hírek
Most már gyorsan kiderül, hogy a Brexit siratóünnep vagy vidám lakodalom Az Úr: Arthur, britek királya! Te és a kerekasztal lovagjai feladatot kaptok, hogy példát mutassatok e sötét korszakban. Arthur: Isteni ötlet, Uram! Az Úr: Persze hogy az, te ostoba. Figyelj...
SBGK: megjósolhatatlan az új internet-szabályozás hatása (2. rész) Kizárólag a digitális világ releváns szereplőinek közvetítésével és egyetértésével reformálható meg az online közeg.
"A tatámék Sopronban, apám Bécsben" a Kánaánt keresik a szerbiai vendégmunkások Kiürült Szerbia is, a határ menti településekről tömegesen járnak át Magyarországra dolgozni. A határátkelés lassúsága viszont sokakat visszatart, hiába gyűjtöttek aláírásokat a nonstop üzemelésért, süket fülekre találtak. A Magyar-Szerb Kereskedelmi és Iparkamara elnöke szerint ez a magyar gazdaságnak is árt.
Drágul a dízel pénteken A benzin nem.
Vakvezető pónit akkreditáltak az Európai Parlamentben Az egyik belga képviselő a látássérülteket segítő állatokra akarta felhívni a figyelmet.
Jön a tőzsdék legizgalmasabb hónapja? Mozgalmas hetekre készülhetnek a részvénypiaci befektetők. Több dolog is fenyegeti mostanában a tőzsdék nyugalmát, az eszkalálódó kereskedelmi háborútól kezdve az amerikai politikai viharokig, de...

Top hírek:
Európa legszuperebb folyópartja lehetne a Római, de a fővárost csak a gát érdekli Nem épült, és egyhamar nem is épül mobilgát a Rómain, a fővárosi vezetés pedig láthatóan nem foglalkozik az egyre nyilvánvalóbb igénnyel, amelyet a városlakók formálnak a város egyik utolsó természetes folyóparti szakaszának birtokba vételére. A helyi civil közösség úgy döntött, maguk veszik kezükbe a Római-part sorsát.
Lázár János újabb feladatot kapott Orbán Viktortól Lázár János kormánybiztosként felel a mezőhegyesi Nemzeti Ménesbirtok és Tangazdaság Zártkörűen Működő Részvénytársaság által ellátott állami feladatok koordinálásáért - derül ki a Magyar Közlöny...
Alacsony kamat mellett bocsátottak ki eurókötvényt Magyarországon A befektetők magas érdeklődésének köszönhetően a tranzakció során négyszeres kereslet alakult ki.
Siratják a múltat a lakáspiac egykori hiénái, elkísértük őket egy vadászatra Tíz évvel ezelőtt vezették be az online árverést, előbb csak ingóságokra, majd üzletrészekre és ingatlanokra is lehetett licitálni. Az állam és az e-árverésben fantáziát látó bankok szerint a rendszer kiállta a próbát: átlátható. Megnéztük, milyen az, amikor egy lakást árverez a NAV.
Mától olcsóbb a tankolás A benzin ára 3 forinttal, a gázolajé 2 forinttal csökkent.
Ezért vált lilává egy brisbane-i narancs Fény derült a felvágása után lilává vált narancs rejtélyére.