Barna medvék lesznek a jegesmedvékből

A klímaváltozással élőhelyük legnagyobb részéről kipusztulnak a jegesmedvék: egyre több a hibrid, vagyis részben a barna medvék fogják beolvasztani a génjeiket. Elmeséljük, miért és hogyan.

2018. szeptember 14. 18:31

A cikk folytatása...Friss hírek
Românii din Ungaria dezmint că li s-a interzis participarea la evenimentele de Centenar Cluj-Napoca, duminică, 18 noiembrie 2018 (MTI) - Reprezentanţii românilor din Ungaria neagă că le-ar fi fost interzisă participarea la evenimentele dedicate Centenarului, scrie cotidianul maghiar din Transilvania Krónika, în ediţia online de duminică.
A német kormány szigorítana, mert gyorsítani akarják az elutasított menedékkérők kitoloncolását Tavaly mintegy 24 ezer embert toloncoltak ki, és további 30 ezren önként távoztak, az elutasított menedékjogi kérelmek száma pedig meghaladta a 230 ezret.
Dzsudzsák újra kezdő a magyar futballválogatottban A csapatkapitányi címet is visszakapja finnek elleni Nemzetek Ligája-meccsre.
Még nincs vége: ismerős fegyverekkel támadnak jövőre a hackerek A hálózati és végpontvédelmi szakértő Sophos kiadta az informatikai fenyegetésekkel foglalkozó 2019-es Threat Reportját, amely három fő digitális biztonsági trendbe ad betekintést.
A dudaszóba lőtt bele, csak döntetlenezett a Szeged A Pick itthon nem tudta megverni a kézi-BL-ben a Skjernt, ami öt góllal is ellépett. A vége 33-33.
A nap legfontosabb hírei 2018.11.18. Márki-Zay és csapata, Trump, Hernádi Zsolt.

Top hírek:
Sergio Ramos nem hagyta annyiban Lovren támadását A Real Madrid védője szerint mindenki pontosan ott van, ahol megérdemli.
Legendás állatok: Grindelwald bűntettei filmkritika Harry Potter története előtt sem volt eseménytelen a varázslók világa. Gellert Grinderwald mániákus tervei ellen talán csak Albus Dumbledore veheti fel a kesztyűt, mindebbe pedig belecsöppen az esetlen Göthe Salamander is.
Tinédzserek sikerei a nyitónapon - Súlyemelő-ob Javarészt a húsz éven aluliak sikerét hozta a súlyemelők országos bajnokságának első napja Szombathelyen.
Bombameglepetés: nagy pofont kapott az MK-címvédő szolnoki pólócsapat A Ferencváros kettős győzelemmel jutott a legjobb négy közé.
A nap legfontosabb hírei 2018. november 17. Meghalt Princz Gábor, hatalmas tűz volt a belvárosban. Ez történt szombaton.
Ebből maradt ki, aki nem volt kint a budapesti PlayIT első napján Ha lemaradtál, holnap még sok mindent bepótolhatsz!