Átadták a világ első műanyagszemétből épített bicikliútját

Háromszor tartósabb egy hagyományos útnál.

2018. szeptember 14. 18:40

A cikk folytatása...Friss hírek
Letartóztatták a floridai Frédi Flintstone-t
Nem sikerült a bravúr, a negyeddöntőben kiesett Stollár Fanny 1 óra 7 perc játék után kapott ki az amerikai Jessica Pegulától.
Döntöttek James Rodríguez sorsáról a Bayern Münchennél A kolumbiai támadó kölcsönben szerepel a német bajnoknál.
Kikészíttette tetovált férje bőrét a szerelmes özvegy Elveszteni valakit a világ legnehezebb dolga, és tudni, hogy mi következik azután, talán még rosszabb. Egy család meglehetősen kivételes módon tartotta fenn emlékét egyik elhunyt hozzátartozójának. A 41 éves szenvedélyes tetováló, Chris Wenzel felesége valóra váltotta szerelme utolsó kívánságát, miszerint a férfi egy szokatlan művészeti alkotással akar szerettei emlékeiben élni.
Just Cause 4 - merüljünk el a részletekben! A Golden Joystick Awards színpadán vetített Just Cause 4 trailer több volt egy mezei kedvcsinálónál. A majd' 5 perces videó alaposan átrágja mindazt, amivel a nyílt világú akciójáték vissza várja a rajongóit.
75,6 millió forintért kelt el Rippl-Rónai József Kékruhás lány virágos kalapban című festménye a BÁV őszi aukcióján Zsúfolásig telt teremben tartották november 13-án és 14-én a BÁV őszi aukcióját, amelyen összesen 380 millió forintos forgalmat bonyolítottak le. A kétnapos árverés legmagasabb eladási árát Rippl-Rónai József Kékruhás lány virágos kalapbancímű festménye érte el, amelyért 75,6 millió forintot fizettek.

Top hírek:
Hungarian Goverment in Contradiction over the Case of the Convicted Macedonian ex-PM Hungarian government refuses to answer questions on Gruevski's case claiming it is strictly a legal matter, while all points towards the opposite.
Több mint 230 milliárdot költhet Budapest a 3-as metró felújítására A legutóbbi kormányinfón lényegében legitimálta a kormány a korábban meghatározottakhoz képest majdnem 100 milliárdos többletköltséget. Ebből 80 milliárdot a központi költségvetés fog állni.
Négyéves kislányt ölt meg egy leopárd A kislány a házuk közelében játszott egy nepáli faluban, a szülők nem voltak otthon.
Kalocsai kettős gyilkosság: még sincs meg a bizonyíték A tizenhárom éve zajló per végére ennyi idő után sem tudnak pontot tenni. Süveges Péter és társai űgyében legkorábban tavasszal hozhatnak döntést.
Magyarország-Észtország 1-0 – élő Az észtek idegenben nagyon kellemetlen ellenfélnek bizonyultak, most Rossi csak a lelátón, Dzsudzsák a kispadon. Így is nyerni kellene, nehogy kiessünk.
Budapesten járt a fizikai Nobel-díjas tudós Rainer Weiss a Magyar Tudományos Akadémián tartott előadást.