Átadták a világ első műanyagszemétből épített bicikliútját

Háromszor tartósabb egy hagyományos útnál.

2018. szeptember 14. 18:40

A cikk folytatása...Friss hírek
Átlag fölötti a halálozás Nógrád megyében A férfiaknál 12, a nőknél 9 százalékos az eltérés az országos átlaghoz képest.
Reuters: Leállíthatják az uniós pénzek kifizetését Magyarországnak Elszámolási vita áll fent Magyarország és az Európai Bizottság között, lehet, hogy idén már nem jön több EU-s pénz.
Hazafias este az Indexen! Este ismét adunk a kultúrának, komolyzenét közvetítünk a Zeneakadémiáról, olyan programot, amit évtizedekig múlva hallhat megint.
Két nap után végetért a DK fővárosi Ellenállása Pénteken már Szegeden mond beszédet Gyurcsány Ferenc.
Az Airbnb változtat az EB felszólítás miatt A foglalás teljes árát tüntetik majd fel például.
Az Apple pontszámozni kezdi felhasználóit Elég sok a homályos a részlet ezzel kapcsolatban.

Top hírek:
Végighazudozta szenátusi meghallgatásán Macron szadista testőrparancsnoka Nem volt fegyvere, de konditerembe is pisztollyal járt és más hazugságok. Bajban a francia elnök is.
Tíz év alatt majdnem kétszázmilliárd forint jut öntözésre Fenntartható öntözési technológiák kellenek.
Még idén megállapodna az EU külső védelméről Kurz Bécs szerint a migrációs válság megoldásának kulcsa a külső határok védelme.
Megszólaltak a CEMP új tulajdonosai Oltyán József és Ziegler Gábor is azt hangsúlyozta, hogy az Index nem vált a tulajdonukká.
Szalaiék kétszer vezettek, de ikszeltek a Sahtarnál a BL-ben Az 1. kör 2. napjának hétórás meccsein: Ajax-AEK 3-0, Sahtar-Hoffenheim 2-2.
Működik-e a védőernyőnk? Már születésünk után gyorsan megkapjuk a védőoltások "alapkészletét", később egy nagyon szisztematikusan kidolgozott rendszer alapján történnek a kötelező oltások, néhány esetben pedig választhatók is. A védőoltást megkapjuk, és életünk végéig... ...