Cher 72 évesen is gyönyörű - 20 évet letagadhat a friss fotóján

Az Attitude magazin címlapján pózolt a díva.

2018. szeptember 14. 18:20

A cikk folytatása...Friss hírek
Eddig ön is rosszul kötötte a cipőjét: megmutatjuk, hogy kell valójában - videó Eddig azt hittük, hogy tudunk cipőt kötni: ez a videó azonban bizonyítja, hogy sehol se vagyunk azzal a tudással, amit anno - jó esetben az óvodában - elsajátítottuk. Ezen a felvételen ugyanis olyan cipőkötési technikákat mutatnak be, amik nem is olyan bonyolultak, azonban nagyon menők. Érdemes kipr...
Kiderült! Ezek lesznek a TV2 legújabb őszi műsorai Igazi sztárparádéval készülnek a nézőknek a csatornánál.
Tokaj koronája, a Juliet Victor borászat megnyitotta kapuit A Juliet Victor Birtok a tokaji borvidéken, Mád egyik legkiválóbb terroirján helyezkedik el
Rózsa György a szerelmi életéről: ˝Alakulófélben van˝ Rózsa György az utazás szerelmese, így a nyáron ki is használta a lehetőségeit, hogy a baráti társaságával rengeteg gyönyörű helyen pihenjenek. A legendás műsorvezető azt is elárulta, hogy a jelenlegi szerelmi élete virágzóban van, fix párkapcsolatban él.
Szeretünk Raymond - VII. 17. rész Marie és Frank életükben először találkoznak Amy szüleivel, Hankkal és Pattel, de az alkalom nem volt előre eltervezve.
Berkit piszkálták a barátai, mert nem ivott alkoholt  Pálfalvi Sejla addiktológus válaszolt a telefonálók kérdéseire a gyerekkori alkoholizmus kapcsán, Berki Krisztián pedig egy saját élményét mesélte el.

Top hírek:
Horrorhétvége: újabb halálos baleset, heten haltak meg az utakon két nap alatt Frontálisan ütközött két személyautó vasárnap délután a 3-as főúton, Galgahévíz külterületén, az egyik sofőr a helyszínen meghalt - tájékoztatta a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivője az MTI-t. Darázs Andrea közlése szerint a járművekben csak a vezetők utaztak. A balesetben az egyik autó a tetejére borult, sofőrjét aszódi és hatvani hivatásos tűzoltók feszítő-vágó eszközzel szabadították ki, de az életét a mentők már nem tudták megmenteni.
Heti horoszkóp szeptember 24-től 30-ig: a Kosnak udvarolnak, a Skorpió új tervet szövöget A heti horoszkóp szerint mozgalmas hét elébe nézünk, különösen a szerelem vonatkozásában.
Aranyélet - 1. rész Miklósiék irigylésre méltó életet élnek. A családfő sikeres vállalkozó, a feleség egy hajléktalanokat segítő alapítványnál önkénteskedik. Lányuk osztályelső, és még a család feketebáránya, a lázadó kamasz fiú is igazi tehetség, épp a rapkarrierje beindításán ügyködik. A fényűző aranyélet azonban csak látszat, kiderül, hogy mindenkinek eltérő elképzelései vannak a boldogulásról.
Márquez nem érezte a ritmust, ezért kockáztatott Az Aragóniai Nagydíj királykategóriáját megnyerő spanyol klasszis a gumiválasztásról is nyilatkozott a győzelme után.
Gyengébb riválisokra számított a Moto2 győztese Az Aragónai Nagydíjat megnyerő Brad Binder nem győz elég hálás lenni a csapatának. 
Elő a színekkel: Ezt a gyönyörű árnyalatot fogjuk viselni ősszel Elképesztően üdítő hatása van.