Gyengébb riválisokra számított a Moto2 győztese

Az Aragónai Nagydíjat megnyerő Brad Binder nem győz elég hálás lenni a csapatának. 

2018. szeptember 23. 21:48

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Egy kerék is elég ahhoz, hogy célbaérjen A gyorsaságimotoros-világbajnokság Moto2-es futamán rengeteg látványos jelenetet láthattunk. 

Saját csapata ellen nyert meg egy fogadást Márquez A Valenciai Nagydíj Moto2-es versenye után mindhárom dobogós nyilatkozott.

Friss hírek
Napi horoszkóp: belevetik magukat a vásárlásba a Vízöntők - 2018.12.16. A Szüzek nagy bulira számíthatnak, a Mérlegek szenteljék a pihenésnek ezt a napot. Napi horoszkóp!
Emlékszel még? A 90-es évek legtutibb karácsonyi ajándékai Emlékezz vissza gyerekkori játékaidra!
Botrány, mi lett a Melrose Place dögös színésznőjéből - Így fest ma Lisa Rinna Teljesen szétműttette az arcát.
Túl a sövényen - december 22., szombat, 18.00 Itt a tavasz, Verne, a teknőc és erdei barátai felébrednek hát téli álmukból, és indulnának élelmet gyűjteni a jövő télre. Igen ám, de valami szörnyűség állja útjukat. Hatalmas. És zöld. És félelmetes. És csupa levél. És mégsem a postás bácsi. Hanem a SÖVÉNY. A sövény, amely keresztülszeli birodalmukat, és a túloldalán immáron nem a békés, barátságos erdő van, hanem egy furcsa, veszedelmekkel és idétlen lényekkel teli, idegen terület.
Hogy kell takarítani az LCD-tévét? Nem mindegy, mit használsz Tökéletesen tiszta és sérülésmentes lesz a képernyő, ha így takarítod.
Vészesen közeleg a karácsony! Te már megtaláltad szeretteidnek a tökéletes ajándékot? Ha nem, segítünk! A karácsony előtti időszakban Te is fejvesztve rohansz boltról boltra, hogy valami ajándékot találj szeretteidnek? Ajándékötleteinknek köszönhetően idén sokkal egyszerűbb lesz megtalálnod a tökéletes meglepetést. (x)

Futamgyőzelem után pole pozícióból indulhat az olasz versenyző A gyorsaságimotoros-világbajnokság Moto2-es időmérőjén a legutóbbi versenyt megnyerő pilóta volt a leggyorsabb.
Esések tarkították a Moto2 szabadedzését A Valenciai Nagydíj pénteki napján érdekes jeleneteket láthattunk. 

Top hírek:
Anyuka ultraszexi karácsonyi jelmezt rendelt magának, ezt kapta helyette Mondanánk, hogy nem ér röhögni, de inkább nem mondjuk.
Őrültnek tettette magát a nő, hogy leleplezze a bolondokháza szörnyű kegyetlenségeit Tíz napot töltött az elmegyógyintézetben, az átélt borzalom pedig örökre beleégett a lelkébe.
Csak egy fal maradt a pompás magyar kastélyból: a személyzet szeme láttára égett porrá Szomorú látvány ma az alcsútdobozi Habsburg-kastély, már csak egyetlen fala áll.
Visszatért a 80-as évek egyik legnagyobb trendje - Decemberben nincs ennél divatosabb Az ünnepi időszak kedvenc trendje egy visszatérő, retró darab, amiért mindenki rajongott a 80-as években.
Csodás hasizmot csinál és megszünteti a hátfájást ez a 8 gyakorlat - Csak napi 10 perc! Az egész tested erősítheted és formálhatod ezekkel a gyakorlatokkal.
Mit tegyél, ha nehezen kezelhető emberrel dolgozol? Ezt tilos, és ezt érdemes Néhány trükköt bevetve nyugodtan megbeszélhetsz vele mindent, elkerülheted a konfliktusokat, és elérheted, amit szeretnél.