Egy birodalom vége, eladják a Versacét

A Corriere della Sera írta meg elsőként, hogy az amerikai Michael Kors megveszi a híres olasz divatcéget, melyet Gianni Versace 40 évvel ezelőtt hozott létre.

2018. szeptember 24. 13:54

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Donatella Versace fényűző luxusban él - Milánói otthonától leesik az állad Fotókon Donatella Versace milánói otthona.

Döbbenetes fotók: Donatella Versace a plasztika előtt álomszép nő volt Elámulsz, hogy nézett ki Donatella Versace fiatalon.
A Versace-t megvették, de Donatella Versace nem megy sehova Az olasz luxusmárkát a Michael Kors vette meg körülbelül 534 milliárd forintért.

A Michael Kors megvette a Versacét De nem túrják ki a cégből a Versace családot.
Eladják a Versacét Az olasz Versace divatházat még a héten megszerzi a Michael Kors amerikai divatkonszern - közölték az ügylethez közel álló források hétfőn.
Emily Ratajkowski az utcáról egyenesen mehetett volna a Versace kifutójára Így nézett ki az utcáról beesve. Nézze meg, hogyan alakította át őt a Versace szakértői szépségcsapata! (Spoiler: szinte sehogy.)
Nyakig ülnek az adósságban, mégis a Dolce Vita kell az olasz populistáknak Ne azért csináljatok realista költségvetést, mert Jean-Claude Juncker azt akarja, vagy a nemzetközi pénzügyi körök ezt várják el Olaszországtól, hanem mert ez a vállalkozók és a bérből és fizetésből ...