Egy birodalom vége, eladják a Versacét

A Corriere della Sera írta meg elsőként, hogy az amerikai Michael Kors megveszi a híres olasz divatcéget, melyet Gianni Versace 40 évvel ezelőtt hozott létre.

2018. szeptember 24. 13:54

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Michael Jackson lánya álomszép volt a bemutatón - A 20 éves Paris kész bombázó Képeken a Versace divatbemutatójának legszebb sztárjai.

Drámai tiarát álmodott meg Donatella Versace a bécsi operabál elsőbálozóinak A 380 kristállyal díszített kiegészítőt a fenséges szóval lehetne jellemezni.

Friss hírek
Ausztrália elismerte Nyugat-Jeruzsálemet Izrael fővárosának Ausztrália elismerte Nyugat-Jeruzsálemet Izrael Állam fővárosának - közölte Scott Morrison ausztrál kormányfő szombaton. A Palesztin Hatóság felelőtlennek és a nemzetközi joggal ellentétesnek mondta a döntést, az izraeli kormányzat viszont az ausztrál bejelentésnek csupán egyik elemét - a védelmi és kereskedelmi hivatal létesítését - üdvözölte.
Európában csak a törökök elhízottabbak nálunk Nem mozgunk, rosszul táplálkozunk, ami sokba kerül az országnak.
Az államfőnél tiltakoztak a szakszervezetek a túlóratörvény ellen A munka törvénykönyvének módosítása ellen tiltakozó levelet adott át a Köztársasági Elnöki Hivatalnak a Magyar Szakszervezeti Szövetség elnöke szombaton Budapesten.
Így alakulnak a mezőgazdasági árak - egy ábrán A mezőgazdasági termelői árak alakulása Magyarországon; Növényi és kertészeti termékek; élő állat és állati termékek; összesen
A karácsonyi fények problémát okozhatnak a légiközlekedésben A helytelenül használt karácsonyi dekorációs lézerfények zavarhatják a légiközlekedést - hívta fel a figyelmet szombaton az MTI-hez eljuttatott közleményében a HungaroControl.
Tovább javult a vállalatok üzletihelyzet-értékelése A 2019-re vonatkozó munkaerőpiaci előrejelzés szerint tovább javult a vállalatok szubjektív üzletihelyzet-értékelése a tavaly bekövetkezett pozitív elmozdulást követően - közölte az MTI-vel a Pénzügyminisztérium és a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Gazdaság és Vállalkozáskutató Intézete (MKIK GVI) friss kutatásuk eredményét szombaton.

Modric és Conte is az Interben köthet ki Modric és Conte is az Interben köthet ki hir átigazolás olasz Inter Real Madrid panucci p, 12/14/2018 - 19:17 Az Inter szerz...
Séra Zoltánnal bokszol Billy Joe Saunders December 22-én szorítóba lép a korábbi WBO középsúlyú világelső Billy Joe Saunders. A brit bunyóst utoljára egy évvel ezelőtt láthattuk a ringben, amikor is David Lemieux-t intézte el nagyon simán
Nyolcperces tapsot kapott a Kurtág-opera a milánói Scalában Nyolc percig tapsolta Kurtág György első operájának ősbemutatóját a Scala milánói operaház közönsége csütörtök este - számolt be a Corriere della Sera olasz napilap a többnyire szakmai közönség el...

Top hírek:
Vakarózik a kormány a minimálbér-emeléssel, ami már közelítené a spanyol összeg felét A kormány a várakozásokkal ellentétben nem döntött a minimálbér jövő évi emeléséről az idei utolsó ülésén, így nyitva maradt a kérdés. A munkaadók és a munkavállalók korábban nem tudtak megállapodni az emelésről, ezért mindkét fél azt várta, hogy majd a kabinet dönt. Két megoldás kínálkozik.
Lefelezte Ausztria a magyarok családi pótlékát Most gyerekenként 40 ezer forintnyi euró jár, januártól már csak 22 ezer fog. Havi kétmillió eurót spórol rajtunk az osztrák állam.
Milliárdokat ad Brüsszel, hogy ne jöjjenek az illegális bevándorlók Anyagilag is jelentősen támogat az Európai Bizottság egy észak-afrikai államot az illegális migráció megállítása érdekében.
Dühöngött az Éjjel-Nappal Budapest sztárja: a bankkártya semmire nem jó Videóban fakadt ki a sztár....
Itt a korrekció az amerikai tőzsdéken 500 pontos eséssel zárta a pénteki kereskedést a Dow, miután ismét előtérbe kerültek a globális gazdasági lassulással kapcsolatos félelmek. A Johnson & Johnson 10 százalékos mínuszban zárt, így...
Juncker hazájában legális lesz a marihuána, és 665 ezer forintra emelik a minimálbért Merész húzásra készül Luxemburg baloldali-liberális kormánya: megszünteti a marihuánatermesztés és -kereskedés tilalmát, mely általános az Európai Unió államaiban kivéve Hollandiát.