Újabb tragikus részlet derült ki George Michael haláláról

Egykori szeretője, Fadi Fawaz tálalt ki az énekesről, ami mindent megváltoztathat.

2018. szeptember 25. 15:04

A cikk folytatása...Friss hírek
Botrány, mi lett a Melrose Place dögös színésznőjéből - Így fest ma Lisa Rinna Teljesen szétműttette az arcát.
Túl a sövényen - december 22., szombat, 18.00 Itt a tavasz, Verne, a teknőc és erdei barátai felébrednek hát téli álmukból, és indulnának élelmet gyűjteni a jövő télre. Igen ám, de valami szörnyűség állja útjukat. Hatalmas. És zöld. És félelmetes. És csupa levél. És mégsem a postás bácsi. Hanem a SÖVÉNY. A sövény, amely keresztülszeli birodalmukat, és a túloldalán immáron nem a békés, barátságos erdő van, hanem egy furcsa, veszedelmekkel és idétlen lényekkel teli, idegen terület.
Hogy kell takarítani az LCD-tévét? Nem mindegy, mit használsz Tökéletesen tiszta és sérülésmentes lesz a képernyő, ha így takarítod.
Vészesen közeleg a karácsony! Te már megtaláltad szeretteidnek a tökéletes ajándékot? Ha nem, segítünk! A karácsony előtti időszakban Te is fejvesztve rohansz boltról boltra, hogy valami ajándékot találj szeretteidnek? Ajándékötleteinknek köszönhetően idén sokkal egyszerűbb lesz megtalálnod a tökéletes meglepetést. (x)
"Hangjuk sincs!" - Az X-Faktor győztese miatt háborognak a nézők Tegnap eldőlt, ki nyerte az X-Faktor nyolcadik, 2018-as évadát. Nem mindenkinek tetszett a döntés.
Tarzan - 12. rész (Teljes epizód) Tarzant egy orákulum teszi próbára.

Top hírek:
Anyuka ultraszexi karácsonyi jelmezt rendelt magának, ezt kapta helyette Mondanánk, hogy nem ér röhögni, de inkább nem mondjuk.
Őrültnek tettette magát a nő, hogy leleplezze a bolondokháza szörnyű kegyetlenségeit Tíz napot töltött az elmegyógyintézetben, az átélt borzalom pedig örökre beleégett a lelkébe.
Csak egy fal maradt a pompás magyar kastélyból: a személyzet szeme láttára égett porrá Szomorú látvány ma az alcsútdobozi Habsburg-kastély, már csak egyetlen fala áll.
Kitálalt a szerető: a gyönyörű színésznőt egy sztriptíztáncossal csalta a férje Kristen Bell és Dax Shepard házassága mégsem olyan idilli, amilyennek tűnik.
Visszatért a 80-as évek egyik legnagyobb trendje - Decemberben nincs ennél divatosabb Az ünnepi időszak kedvenc trendje egy visszatérő, retró darab, amiért mindenki rajongott a 80-as években.
Csodás hasizmot csinál és megszünteti a hátfájást ez a 8 gyakorlat - Csak napi 10 perc! Az egész tested erősítheted és formálhatod ezekkel a gyakorlatokkal.