Újabb tragikus részlet derült ki George Michael haláláról

Egykori szeretője, Fadi Fawaz tálalt ki az énekesről, ami mindent megváltoztathat.

2018. szeptember 25. 15:04

A cikk folytatása...Friss hírek
Iskolát indított, hogy másoknak is megtanítsa, hogy kell milliomos pasikat fogni Miután belekóstoltál a luxusba, már nehéz otthagyni - vallja a profi aranyásó.
Drámai ikerszülés: amíg az egyik babát a világra hozta, a másikat újra kellett élesztenie Új értelmet ad a szuperanya kifejezésnek az a minnesotai nő, aki a két ikerlánya születése közben felmerülő komplikációk során emberfeletti módon tudott helytállni. A 38 éves Nichole Mickelson a terhessége 35. hetében járt, amikor október 9-én az otthonában rátörtek az erős fájások. Azonnal üzent a férjének, ahogy az édesanyját is felhívta, de a dolgok sokkal gyorsabban történtek, mint ahogy arra számított.
Minden hiba végzetes a Ninja Warriorban - hétfő 19.00 A negyedik Selejtezővel folytatódik a Ninja Warrior 2018 versenye. Vajon kiknek sikerül meghódítania az összes akadályt? Kiderül hétfőn 19.00-kor a TV2-n!
Női szervek - október 28., vasárnap, 20.45 Ajánló - Szereplők: Sandra Bullock, Melissa McCarthy, Marlon Wayans, Michael Rapaport, Thomas F. Wilson
Több mint TestŐr - szombat 9.40 Ajánló - Nézd a Több mint TestŐr következő epizódját szombat délelőtt a SuperTV2-n!
Nagyon próbálkozott a Real Sociedad és a Girona A La Liga 9. fordulójának zárómeccsén nem jutottak dűlőre a csapatok.

George Michael szeretője azt állítja, az énekes legalább négyszer próbált öngyilkosságot elkövetni Az énekes egykori szeretője, Fadi Fawaz azt állítja, hogy George Michael erősen szuicid hajlamú volt. Mint mondta, amíg rehabon volt, 25-ször próbálta például megszurkálni magát, és négy alkalommal...

Top hírek:
Fluor Tomi elrepülhetett Portugáliába Amint arról a Borsban beszámoltunk, pénteken derült ki, hogy hirtelen hat tag is távozott hazánk egyik sikercsapatából, a Wellhellóból. Ám míg Fluor Tomi szerint az elválás békés volt, addig a kilépő tagok azt állítják, az énekes minősíthetetlen viselkedése, és egy fenyegető SMS miatt léptek ki. Szombat este a Wellhello me­nedzsere, Tóth Gergő nyílt levélben osztotta meg, kik lettek a zenekar új tagjai, akik azonnal ki is álltak Fluor és Diaz mellett.
Egyetlen ujját mozgatta az írógépen, zseniális képeket készített a beteg férfi Írógépművészet? Furcsán hangzik, de Paul Smith megmutatta, milyen lenyűgöző is valójában.
Nem csak a szex hiánya utal arra, hogy elmúlt a szerelem a házasságban - 5 jel, amire érdemes odafigyelni Az érzések elgyengülésére, elmúlására számos apróság utalhat a pároknál. Sokan nem is tulajdonítanak nekik jelentőséget, pedig fontos lenne.
Belépsz, és elámulsz: 9 csodaszép magyar barlang, ami valóságos csodát rejt Gyönyörű barlangokat találsz az országban, ha kalandot vagy különleges programot keresel.
Catherine Zeta-Jones és Michael Douglas fiából dögös pasi lett Fotón a 18 éves Dylan Catherine Zeta-Jones és Michael Douglas fia már egyetemista.
Gáspár Evelin túlsúlya miatt a férfiosztályról vásárolt - Fogyása után modellnek állt Gáspár Evelin ma vonzó, 24 éves, diplomás nő.