Újraindul a Három kívánság - Dévényi Tibor és legendás műsora új részekkel tér vissza

Októbertől újra lesz Három kívánság Dévényi Tiborral.

2018. szeptember 26. 9:22

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Három hónappal vállműtétje után Kaley Cuoco úgy edz, hogy nekünk is fáj Példaértékű kitartás

Folytatódik a Várkert Irodalom Nagy Magyar Versek című sorozata Folytatódik a Várkert Irodalom Nagy Magyar Versek (ENEMVÉ) című sorozata, amelynek keretében szerda este . Szüzek voltunk. címmel hallhat versválogatást a közönség a Várkert Bazárban. A műsorban a köl...
Három cápatámadás történt egy hónapon belül Észak-Ausztráliában Három hét alatt három cápatámadás történt Észak-Ausztráliában: a legutóbbi, hétfői támadás áldozatát a vállán harapta meg egy állat, miközben a férfi halászott.
Mindenki elolvadt a lovag-ninja cuki kislányától Virág Sándor grafikusként keresi kenyerét, szabadidejében pedig a hagyományőrzésnek hódol, amikor nem három cuki gyermekével van.
Bombaigazolásokra készül a PSG, három világsztár érkezhet Újra megnyitják a párizsi pénzcsapokat.
Három éve nem volt ekkora gödörben a Bayern Két bajnoki, két vereség és 0-5.

Volner Jánost kizárták a Jobbik frakciójából, Fülöp és Apáti is távozik Három újabb jobbikos hagyta ott a párt képviselőcsoportját. Érik Toroczkai Lászlóék frakcióalakítása.
Felismeri Majkát a fotón szereplő három kisgyerek közül? A rapper azt írja, hogy a gyerekkori fotón nagyon hasonlít kisfiára.
Burkát viselve bujkált a Franciaországban elfogott szökevénykirály Burkát, a teljes testet és arcot eltakaró muzulmán női öltözéket viselve közlekedett a 46 éves Redoine Faid, akit három hónapi bujkálás után szerdán fogtak el a francia hatóságok. A szökevénykirály a...
Amikor legutóbb ilyen rossz volt a Real, megnyerte a Bajnokok Ligáját Három mérkőzés óta nem lőttek gólt a madridiak. Pánik nincs, tavaly Zidane is innen fordította meg a szezont.
GOG.com - mi szavazhatjuk meg, melyik játékot kérjük ingyen Tíz éves a GOG.com, amit azzal ünnepel, hogy három játék közül fog egyet ingyen adni. Viszont előbb voksolni kell, hogy melyiket szeretnénk.
Újabb gyermekáldozatai vannak az ukrán válságnak Aknarobbanás következtében meghalt három gyermek a szakadár ellenőrzésű Horlivka városában.