Csak a szokásos: brutál mutyi ment a HÖK-nél

Nem szabályszerűen alakultak meg 2013 és 2016 között az állami fenntartású egyetemek, főiskolák hallgatói önkormányzatai, ezért "a nemzeti felsőoktatási törvényben biztosított jogosítványaik gyakorlásának feltételei nem álltak fenn" - közölte az Állami Számvevőszék (ÁSZ).

2018. szeptember 28. 12:54

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Lezárulhat a sürgősségik ellenőrzése Tavaly ősszel fogott hozzá az Állami Számvevőszék (ÁSZ) a sürgősségi ahogyan az ÁSZ nevezi, vészhelyzeti ellátás ellenőrzéséhez.

Fehéríthetik a gazdaságot az önkéntes túlmunkával kapcsolatos új szabályok Az Állami Számvevőszék elnöke szerint kevesebb lehet a csalás.
Nem biztos, hogy jó ötlet az állami vállalatok tőzsdei bevezetése Nem biztos, hogy hasznos az állami vállalatok esetleges tőzsdei bevezetése - figyelmeztet Domokos László, az Állami Számvevőszék (ÁSZ) elnöke a Világgazdaságnak adott interjújában. Az ÁSZ-elnök...
Tovább titkolózik a Momentum A kampánypénzek felhasználását törvényi előírás alapján ellenőrző Állami Számvevőszék a Momentum költségvetési támogatásának felfüggesztését kezdeményezte.
Ezer közpénzfelhasználó szervezetet érintettek az ÁSZ ellenőrzései Az Állami Számvevőszék több mint kétezer javaslattal segítette az ellenőrzött szervezeteket.

Nem létező törvény alapján küldték el a számvevőket Ki nem hirdetett, hatályban nem lévő törvényre hivatkozva küldték el az Állami Számvevőszék dolgozóit pár nappal karácsony előtt.
Az Állami Számvevőszék száz dolgozójának ajánlotta fel a távozást közös megegyezéssel Az Állami Számvevőszék több ütemben mintegy száz munkavállalójának ajánlotta fel a távozást az intézménytől, negyvenen már el is fogadták az ajánlatot - közölte az ÁSZ az MTI-vel.
Az ÁSZ száz dolgozójának ajánlotta fel a távozást közös megegyezéssel Az Állami Számvevőszék több ütemben mintegy száz munkavállalójának ajánlotta fel a távozást az intézménytől, negyvenen már el is fogadták az ajánlatot közölte az ÁSZ az MTI-vel.
Szabálytalanságokat talált a Millenárisnál az ÁSZ A Millenáris Tudományos Kulturális NKft. gazdálkodása és vagyongazdálkodása 2012 és 2015 között nem felelt meg a jogszabályi előírásoknak, 2016-ban a vagyongazdálkodás már szabályszerű volt állapítot...
Újabb 9 kórházban vizsgálódik az ÁSZ, hamarosan kiderül a gazdálkodásuk Újabb 9 vidéki, illetve fővárosi egészségügyi intézményben van folyamatban az Állami Számvevőszék ellenőrzés - hívja fel a figyelmet mai közleményében maga a legfőbb ellenőrző szerv. Azt is jelzik,...