Volner Jánost kizárták a Jobbik frakciójából, Fülöp és Apáti is távozik

Három újabb jobbikos hagyta ott a párt képviselőcsoportját. Érik Toroczkai Lászlóék frakcióalakítása.

2018. október 5. 22:15

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Márki-Zay azonosul a Jobbikkal Azonosul a Jobbikkal Márki-Zay Péter, Hódmezővásárhely polgármestere. A politikus szerint a Jobbik ma igazi európai értékeket képvisel. Erre egyik vezető politikusuk nemrég cáfolt rá, amikor egy zsidó...

Salamat ébredés az intenzíven November 15-én éjszaka 11 órakor ébresztettek fel a 15 és fél órás altatásból. Egy Fülöp-szigetekről származó ápoló ügyelt rám akkor, őt vezényelték az én szobámba arra az éjszakára a müncheni klinika...
A Jobbik alapító tagja a hírhamisító MTVA-vezér Papp Dániel a párt első gazdasági igazgatója volt korábban. Most a sok ellenzéki politikus által csak propagandamédiának titulált MTVA megbízott vezérigazgatója.
Becsületes baloldali politikusokkal együttműködne a Jobbik alelnöke Ugyanakkor Gyurcsány Ferenccel ezt már kizártnak tartja.
Magyar Idők: Sikertelen volt az ellenzéki egyeztetés A Jobbik már el sem ment a legutóbbi egyeztetésre.
Morvai Krisztina: gyalázatos a Jobbik pálfordulása Az ellenzéki koalícióban nem lát olyan elképzelést, ami a magyar emberek számára vonzó lenne, ezért építik a teljes kampányukat az Orbán gyűlöletre. Ez az érték tartja össze őket szögezte le.

Káosz az ellenzéki oldalon Káosz az ellenzékben. Folytatódik a korábban látott "összefogás-NEM összefogás" játék. A Jobbik alelnöke szerint nem csak Gyurcsány Ferenccel, de még az ördög öreganyjával is összefognának. Lapinformá...
Fritz Tamás: Gyanús a hirtelen lett ellenzéki összefogás Eddig soha nem látott összefogásba kezdtek az ellenzéki pártok. A Jobbik már nemcsak Gyurcsány Ferenccel, hanem ahogy a párt frakcióvezetője fogalmazott az ördög anyjával is együttműködne.
Egyre kuszábbak a viszonyok az ellenzékben A szocialisták elnöke közös listát indítana, a Jobbik ezt értelmetlennek tartja.
Továbbra is a Jobbik-frakció tagja Szávay István és Staudt Gábor Még mindig nem adták vissza mandátumukat.
Bejelentették a sorosista tüntetésen: Gyurcsány-Jobbik-Momentum-LMP-MSZP kö Az MSZP-elnök jelentette be az elvtelen összeborulást, Gyurcsány helyettese volt az előkészítő.
A Jobbik a Kúrián támad: népszavazást akarnak a rabszolgatörvényről A Kúrián támadja meg a Jobbik a Nemzeti Választási Bizottság (NVB) döntését, amellyel elutasította népszavazási kezdeményezéseket a rabszolgatörvényről - jelentette be szombaton Budapesten,...