Volner Jánost kizárták a Jobbik frakciójából, Fülöp és Apáti is távozik

Három újabb jobbikos hagyta ott a párt képviselőcsoportját. Érik Toroczkai Lászlóék frakcióalakítása.

2018. október 5. 22:15

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Kálmán Olga a Jobbik internetes Heti Hetesében folytatja A partnerei között lesz a nőket zaklató, minden tévéből elzavart Havas Henrik, a műsorvezető pedig egy kirúgott diszkós.

Sem a lakástakarékokról, sem a korkedvezményes nyugdíjakról nem lesz népszavazás Az NVB nem hitelesítette mozdonyvezetők szakszervezete, a Momentum és a Jobbik beadványait.
A Jobbik egyik korábbi jelöltje adja a helyszínt Puzsér táncmulatságához A házigazda 2006-ban a Jobbik-MIÉP jelöltje volt, most a humorista főpolgármester-jelöltet támogatja meg.
Fülöp Attila: a szociális gondoskodás mindannyiunk közös ügye Az Emberi Erőforrások Minisztériumának felelős államtitkára kiemelte: a kormány a jövőben is támogatni kívánja a szociális területen dolgozók munkáját és felelősségvállalását.
Beismerte a Jobbik-alelnök, hogy prostitúciós jelleggel alkalmaztak nőket "Miniszoknyás, semmihez nem értő, piszok jól fizetett kolleginákról" beszélt Volner János is.
Volner kiteregette a Jobbik szennyesét, ezért most beperli a párt A Jobbik közleményben tudatta, hogy bíróság elé citálják Volner Jánost, aki a párt piszkos pénzügyeiről írt közösségi oldalán.

Növelni kell a társadalom érzékenységét a fogyatékkal élők iránt Le kell bontani a falakat - mondta Fülöp Attila államtitkár.
Több évtizedes börtönbüntetésre ítélték a volt Fülöp-szigeteki diktátor feleségét Vádpontonként hattól 11 évig terjedő börtönbüntetésre ítélte pénteken a Fülöp-szigeteki főváros, Manila korrupcióellenes bírósága Imelda Marcost, Ferdinand Marcos néhai Fülöp-szigeteki diktátor özvegy...
Jobbik-háború: Volner János durva kérdéseket tett fel Sneider Tamásnak Nem csillapodnak a kedélyek a volt alelnök kilépése óta, nagyon eldurvult a helyzet a maradók és távozók között.
Nyomozás indulhat a Jobbik ellen Egy hónapon belül nyomozást indíthatnak a Jobbik ellen költségvetési csalás miatt. Októberben több feljelentés is érkezett az ügyészséghez a párt gyanús pénzügyei miatt. Most a NAV vizsgálhatja meg az...
Nyomozás indulhat a Jobbik gazdálkodásával kapcsolatban Sajtóhírek szerint, ha lesz nyomozás, legalább 15 ember tudna tanúként beszélni a gyanús ügyekről.
Újabb bizonyíték derült ki a Jobbik-LMP összefonódásáról Egyre zavarosabb a helyzet a hazugságával lebukott Demeter Márta körül.