A Fidesz visszavonulót fúj, bukna Márki-Zay ötletével

Márki-Zay Péter arra kérte a vásárhelyi képviselő-testületet, oszlassa fel magát, és tartsanak új választást. A helyi Fidesznél ezt nem tartják jó ötletnek, mindenesetre azt mondták, Márki-Zay kikapna, ha új választás lenne.

2018. október 10. 12:43

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

A nap legfontosabb hírei 2018. október 22. Fáklyás felvonulást tartott a Fidesz, Vágó nem mond beszédet a közös ellenzéki tüntetésen, Csülköt fogadta örökbe Orbán.

Nincs kétség: Márki-Zay Péter gyurcsanyizálódik Őszintén sajnálom, sőt, röstellem, hogy tegnap nem írtam Márki-Zay Péterről, Hódmezővásárhely polgármesteréről, de most mindent bepótolok.
Folytatódhat a béremelés az egészségügyben A Fidesz folytatná a béremelést az egészségügyben, emellett kórház- és rendelőfejlesztésekkel javítaná a munkafeltételeket.
Már jövő héten startolnak a kormányzati fórumok: biztonság, kultúra, nemzeti önrendelkezés Annyira kormányzati, hogy a Fidesz semmilyen formában sem jelenik meg a plakátokon.
Németh Szilárd: Szél Bernadett a választás előtt a határvédelemről és a Soros elleni védekezésről szóló dokumentumokat akart kivinni a nemzetbiztonsági bizottsági ülésről A Fidesz alelnöke nem rozsdásodik.
A magyar politika legfontosabb ebédje Mandulával töltött angolna után virslis bocsánatkérés, majd a Fidesz ellenzékből indított egyik legsikeresebb offenzívája. 15 éve volt a söjtöri lakoma.

Tarlós: Kibékültem Rogánnal, Lázár eltűnt, Gulyás Gergőt és Kocsis Mátét bírom, Pintért nemkülönben, Puzsér jó arc, de a városvezetéshez nem ért A főpolgármester szokásos nyíltságával beszélt arról, miért vállalta el 2019-ben is a Fidesz felkérését a városvezetői címre.
Halász János: A Sargentini-jelentés egy politikai pamflet Minden eszközzel megvédjük Magyarországot jelentette ki a Fidesz frakciószóvivője a Hír TV Magyarország élőben című műsorában.
Baloldali győzelem a szombathelyi időközin, fontos mandátumot bukott a Fidesz Az összbaloldali László Győző győzelme miatt nincs meg a Fidesz abszolút többsége az önkormányzati testületben.
Le kell váltani a brüsszeli vezetést A brüsszeli bevándorláspárti vezetők a jövő heti uniós csúcson is azon lesznek, hogy legalizálják a bevándorlást. Ezt mondta a Fidesz-KDNP frakciószövetség szóvivője, aki szerint minden napra jut egy ...
A hódmezővásárhelyi Fidesz turbófokozatra kapcsolt: 2 óra 20 perc után sikerült elfogadnia a közgyűlés napirendjét Érdemi döntés és vita nem volt, csak az derült ki, hogy 1,6 milliárdos tartozása van a városnak.
Jurişti celebri din Ungaria se implică în eliberarea secuilor István Beke şi Zoltán Szőcs Cluj-Napoca, joi, 11 octombrie 2018 (MTI) - Fostul preşedinte al Curţii Supreme din Ungaria, Zoltán Lomnici şi parlametarul Fidesz István Bajkai au anunţat joi în cadrul unei conferinţe de presă susţi...