A Fidesz visszavonulót fúj, bukna Márki-Zay ötletével

Márki-Zay Péter arra kérte a vásárhelyi képviselő-testületet, oszlassa fel magát, és tartsanak új választást. A helyi Fidesznél ezt nem tartják jó ötletnek, mindenesetre azt mondták, Márki-Zay kikapna, ha új választás lenne.

2018. október 10. 12:43

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Legfőbb cél a munkahelyteremtés "Azok a szocialisták tiltakoznak a munka törvénykönyvének most tervezett módosítása ellen, akik egymillió embert tettek munkanélkülivé!" - jelentette ki a Fidesz frakcióvezető-helyettese. Böröcz Lászl...

"Ötvenes évekbeli hangulat" alakult ki Márki-Zay Péter alatt a vásárhelyi városházán Bizottság vizsgálta ki a hódmezővásárhelyi városházán a februári időközi választást követően történt elbocsátásokat, a testület jelentését a közgyűlés pénteki ülésén fogadták el.
Újabb csavar a rabszolgatörvénynél: mégsem annyira hátrál meg a Fidesz A törvényalkotási bizottság által szerda este benyújtott szöveg alapján már nem csak kollektív szerződés esetén lehet több túlóra.
Kiadta a feladatot a Fidesz, a képviselők megpróbálták megoldani Van, aki csalt, de az is kevés volt, mert a végén megint Boldog István tette le a 100/100-as megoldást az asztalra.
Új kiemelt szponzora van az FTC-nek: a Magyar Villamos Művek Megtisztelő számunkra, hogy az MVM Csoport bizalmat szavazott klubunknak - mondta Kubatov Gábor, a Fidesz alelnöke.
A Fidesz néppárti frakciója elutasítja a migránsvízumok bevezetését Gál Kinga fideszes EP-képviselő Brüsszelben magyar újságíróknak adott nyilatkozatában beszélt a "humanitárius vízumokról" hétfőn.

Újra Salamon Gyulát választották polgármesternek Szennán Újra Salamon Gyulát (Fidesz-KDNP) választották polgármesternek a Somogy megyei Szennán tartott időközi voksoláson vasárnap - tájékoztatta a helyi választási iroda vezetője az MTI-t
Zöld Híd - Fördős Attila lett Gémesi utóda Fördős Attilát választották a Zöld Hidat tulajdonló önkormányzati társulás elnökének Fördős Attilát, Vác polgármesterét (Fidesz-KDNP) választotta elnökének az Észak-Kelet Pest és Nyugat-Nó...
Hír: Mulasztási pert indítunk a Médiatanács ellen, nem hagyjuk, hogy az új médiabirodalmat állami pénzekkel tömjék ki! 2010 óta tudjuk, hogy a Fidesz szerint a médiaszektor csak kétféleképpen létezhet: vagy fideszes uralom alatt, vagy sehogy. Számukra a szabad sajtó azt jelenti, hogy szabad a fideszes oligarcháknak m...
A Fidesz támogatásával fúrhatja meg a kormány ötletét az ellenzék Szokatlan módon ellenzéki javaslatra törölnek egy pontot a migrációval kapcsolatos törvénymódosító javaslatból.
Sudden cataclysm in Hungarian media: Almost all pro-government outlets in one hand In a few hours, the propaganda empire linked to the ruling party Fidesz was placed under control of a single giant umbrella-organisation. Here are the details!
A Jobbik az MSZP szintjére süllyedt A Jobbikot megtépáztak az elmúlt időszak botrányai. Az MSZP és a Jobbik fej-fej mellett halad a közvélemény-kutatások szerint. A Fidesz vezet a teljes népesség és a biztos pártválasztók körében is.