Katalin hercegné sem kivétel: 8 eset, amikor anyaként ő is céltábla lett

Sajnos sokak legkedvesebb hobbija, hogy más anyákat kritizáljanak, és ettől Katalin hercegné sem menekülhet.

2018. október 11. 11:46

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Keira Knightley nagyon keményen odamondott Katalin hercegnének Keira Knightley nyilvánosan beszólt Katalin hercegnének azért, mert miután világra hozta a második gyermekét, alig hét órá­val a szülés után már ma­gas sarkú ci­pőben, teljesen kivirulva állt a fotóso...

Keira Knightley keményen beszólt Katalin hercegnének Nehezményezi, hogy Middleton cask azt az arcát mutatja meg, amit a világ látni szeretne.
Migráció, vagy családpolitika? egész Európa előtt ez a kérdés áll A migrációt választjuk megoldásként a demográfiai kihívásainkra, vagy pedig a gyermekvállalás támogatását? tette fel a kérdést Novák Katalin a Hír TV Magyarország élőben című műsorában.
Harry herceg és Meghan Markle új kutyájáról eddig minden infó hazugság volt Jobban rejtegetik ezt a kutyát, mint Katalin és Vilmos a gyerekeiket.
Katalin hercegné régi ruhákban, szupercsinosan tért vissza a szülési szabadságáról Méregdrága estélyi helyett, kabátban, farmerben és csizmában állt újra munkába.
Újabb segítség a nyugdíjasoknak Fontos az idősek jelenléte a munkaerőpiacon - fogalmazott Novák Katalin államtitkár a Kossuth Rádióban. "November elsejével egy új világ kezdődik." - ezt pedig Orbán Viktor mondta hétfőn az Idősek Tan...

Micsoda? Katalin hercegné anyja zombi hercegnős jelmezt árul Egyesek szerint ízléstelen módon űz gúnyt Diana hercegnőből.
Hosszú Katalin egy arany- és egy bronzérmet szerzett az eindhoveni zárónapon Hosszú Katinka egy arany- és egy bronzérmet szerzett vasárnap az úszók világkupájának eindhoveni rövidpályás állomásának zárónapján.
Ezért nem szerepel Katalin a királynőről szóló dokumentumfilmben Ha a két hercegné közül Katalin nálad a befutó, akkor biztos szomorú vagy, hogy kimaradt a royal moziból. Végre kiderült az oka.
Katalin hercegné szörnyen kiakadt férjére - Vilmos herceg az afrikai útján mesélt róla Vilmos herceg örült, hogy elszabadulhatott otthonról.
Kiderült, mikor tér vissza Katalin hercegné a szabadságáról Legkisebb gyereke, Lajos herceg születése óta alig lehetett látni, most azonban végre visszakapják a fanok. Tudd meg, mikor!
Katalin hercegné húga szépen gömbölyödik - Már óriási Pippa babapocakja Pippa Middleton első gyermekét várja.