Katalin hercegné sem kivétel: 8 eset, amikor anyaként ő is céltábla lett

Sajnos sokak legkedvesebb hobbija, hogy más anyákat kritizáljanak, és ettől Katalin hercegné sem menekülhet.

2018. október 11. 11:46

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Szili: dorim să ne decidem singuri viaţa, la care am fost obligaţi, de o sută de ani Timişoara, vineri, 8 februarie 2019 (MTI) - În opinia lui Katalin Szili maghiarimea doreşte să decidă ea însăşi asupra propriei vieţi în circumstanţele la care a fost obligată în urmă cu o sută de ani...

Miért akarja mindenki, hogy a két brit hercegné utálja egymást? Dokumentumfilmet készítettek Meghan hercegné és Katalin hercegné állítólagos háborújáról.
Katalin hercegné meglepő titkot árult el Saroltáról
Váratlan fordulat! Meghan és Katalin imádja egymást, s valójában a férjeik hadakoznak? A hercegeik miatt romlott meg a viszony Meghan és Katalin között? A brit királyi család egyik közeli forrása az E!News című portálnak elárulta: szerinte nem a nők, hanem a férfiak civakodása tette tön...
Katalin hercegnő döbbenetes vallomása - Botoxszal marad ilyen fiatalos Ezt nem gondoltuk volna róla...
Ismét Katalin hercegnéről fog szólni a britek filmes gálája Idén vajon milyen lehengerlő estélyiben jelenik meg a hercegné?

Kate Beckinsale-t összekeverték Katalin hercegnével A színésznő reakciója pedig egészen fenomenális.
Novák Katalin: A fiatal házasok segítése az első a kormány számára Novák Katalin rávilágított: míg régen csak az egyik szülő vehette igénybe a gyermek után járó pótszabadságot, addig ma már mindkettő megteheti ezt.
Abszurd pletyka - Katalin hercegné ismét babát vár? Sőt, már a nemét is tudják.
Egyre többeknek segít a GYED extra Egyre több kisgyermekes család életét könnyíti meg a GYED extra és 2010 óta több mint duplájára emelkedett a GYED maximális összege. Erről a család- és ifjúságügyért felelős államtitkár beszélt. Novák...
Szili Katalin: a nemzeti kisebbségeknek sokat számít a választás Fontos, hogy olyan Európai Parlament és Európai Bizottság jöjjön létre, amely támogatja az őshonos kisebbségek érdekében előterjesztett javaslatokat.
Tudtad, hogy egy hónap múlva kezdődik a pollenszezon? Már februárban jelentkezhetnek a tünetek Dr. Balogh Katalin allergológus szerint nincs sok időd, ha allergiás vagy.