A TV2 csinos műsorvezetője elárulta, miért szakított a párjával

Orosz Barbi ezért várt fél évet a szakítással.

2018. október 11. 15:00

A cikk folytatása...Friss hírek
Iskolát indított, hogy másoknak is megtanítsa, hogy kell milliomos pasikat fogni Miután belekóstoltál a luxusba, már nehéz otthagyni - vallja a profi aranyásó.
Drámai ikerszülés: amíg az egyik babát a világra hozta, a másikat újra kellett élesztenie Új értelmet ad a szuperanya kifejezésnek az a minnesotai nő, aki a két ikerlánya születése közben felmerülő komplikációk során emberfeletti módon tudott helytállni. A 38 éves Nichole Mickelson a terhessége 35. hetében járt, amikor október 9-én az otthonában rátörtek az erős fájások. Azonnal üzent a férjének, ahogy az édesanyját is felhívta, de a dolgok sokkal gyorsabban történtek, mint ahogy arra számított.
Minden hiba végzetes a Ninja Warriorban - hétfő 19.00 A negyedik Selejtezővel folytatódik a Ninja Warrior 2018 versenye. Vajon kiknek sikerül meghódítania az összes akadályt? Kiderül hétfőn 19.00-kor a TV2-n!
Női szervek - október 28., vasárnap, 20.45 Ajánló - Szereplők: Sandra Bullock, Melissa McCarthy, Marlon Wayans, Michael Rapaport, Thomas F. Wilson
Több mint TestŐr - szombat 9.40 Ajánló - Nézd a Több mint TestŐr következő epizódját szombat délelőtt a SuperTV2-n!
Nagyon próbálkozott a Real Sociedad és a Girona A La Liga 9. fordulójának zárómeccsén nem jutottak dűlőre a csapatok.

Top hírek:
Fluor Tomi elrepülhetett Portugáliába Amint arról a Borsban beszámoltunk, pénteken derült ki, hogy hirtelen hat tag is távozott hazánk egyik sikercsapatából, a Wellhellóból. Ám míg Fluor Tomi szerint az elválás békés volt, addig a kilépő tagok azt állítják, az énekes minősíthetetlen viselkedése, és egy fenyegető SMS miatt léptek ki. Szombat este a Wellhello me­nedzsere, Tóth Gergő nyílt levélben osztotta meg, kik lettek a zenekar új tagjai, akik azonnal ki is álltak Fluor és Diaz mellett.
Egyetlen ujját mozgatta az írógépen, zseniális képeket készített a beteg férfi Írógépművészet? Furcsán hangzik, de Paul Smith megmutatta, milyen lenyűgöző is valójában.
Nem csak a szex hiánya utal arra, hogy elmúlt a szerelem a házasságban - 5 jel, amire érdemes odafigyelni Az érzések elgyengülésére, elmúlására számos apróság utalhat a pároknál. Sokan nem is tulajdonítanak nekik jelentőséget, pedig fontos lenne.
Belépsz, és elámulsz: 9 csodaszép magyar barlang, ami valóságos csodát rejt Gyönyörű barlangokat találsz az országban, ha kalandot vagy különleges programot keresel.
Catherine Zeta-Jones és Michael Douglas fiából dögös pasi lett Fotón a 18 éves Dylan Catherine Zeta-Jones és Michael Douglas fia már egyetemista.
Gáspár Evelin túlsúlya miatt a férfiosztályról vásárolt - Fogyása után modellnek állt Gáspár Evelin ma vonzó, 24 éves, diplomás nő.