Feloldották az útlezárásokat a Délinél, újra zavartalanul halad a forgalom

A pályaudvar területén talált robbanótestet elszállították.

2018. október 11. 15:53

A cikk folytatása...Friss hírek
Páncélosokkal védik a karácsonyi vásárt A Kormányzati Tájékoztatási Központ közleménye szerint nem a tüntetések miatt gurultak ki.
Kocsis Máté lebunkózta az ellenzéket Kocsis szerint az ellenzék inkább hasonlít egy állatkertre, mint felelős politikai közösségre.
Strasbourgi terror: utcán a TEK járművei A terrorelhárítók és a rendőrség megerősíti a karácsonyi vásárok védelmét.
Eszét vesztő ellenzékről ír a kormányoldali média
Medián: A magyarok kicsit jobban kedvelik Káslert, Orbánt most épp nem annyira A CEU ügyében csak egy kisebbség támogatja a kormányt többek között ezt állapítja meg a HVG számára készült év végi Medián-elemzés.
Tüntetők akadályozzák a pesti csúcsforgalmat, óriási dugók a belvárosban A Kossuth térről vonuló csoport csúcsforgalomban akadályozza a közlekedést.

Top hírek:
Rabszolgatörvény: az ellenzék elfoglalta a pulpitust, Orbán arcába sípolnak - élő Nagyon fontos jogszabályokat szavaz meg ma az Országgyűlés, az ellenzéki minden erejével tiltakozik a "rabszolgatörvény" elfogadása ellen. Kövesse velünk a napot!
Aláírásgyűjtés indult az Óbudai Egyetem egysége mellett Az ív szerint elterjedt, hogy az egyetemet, vagy karait más intézménybe olvasztanák be.
Na, milyen volt Afrika? Film készül Széchenyiről, a híres magyar vadászról Nagyszabású dokumentumfilm készül az egyik legismertebb magyar Afrika-utazó és vadászíró, gróf Széchenyi Zsigmond életéről, ezzel állítva emléket születésének 120. évfordulójára. Az alkotást várhatóan 2019 nyarán mutatják be.
Orbán már a két padsor között támaszkodik fotó
Délutánra elvonul a csapadékos idő 1-6 fok várható.
Novák Katalin: A törvény a pénzkeresés szabadságát adja meg videó A családügyi államtitkárt a parlament szerdai szavazása előtt kérdeztük a rabszolgatörvényről, ami szerinte nem az.