Nagy sikerrel zárult a magyar gasztrokulturális bemutatkozás Torinóban

A Slow Living Hungary Egyesület és a Magyar Turisztikai Ügynökség közösen szervezett gasztrokulturális bemutatóján a Lets go Slow in Hungary! jelmondatú országstandunkat egyöntetűen a legszebb kiállítónak szavazták meg.

2018. október 11. 16:08

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Fantasztikus ajándékot kapott C. Ronaldo a Juvétól szülinapjára - videó Az első közös ünneplés, mióta Torinóban játszik.

Szűk merítéssel is tele van a háló Februárban még lesz két világkupa, Drezdában és Torinóban, márciusban pedig Szófiában rendezik a világbajnokságot, amit ilyen előjelek után mindenképpen bizakodva várhatunk.
Steiner Kristóf: se szélsőségesnek, sem hasonlónak nem látom magunkat Csabával és Márkkal Steiner Kristóf a Facebookon reagált a Velveten szombaton megjelent interjúra Pusztai Olivérrel, a Mr. Gay Hungary győztesével.
Tovább fejlesztik a strandokat Folytatódik a strandfejlesztési program, a most induló második ütemben megújulhatnak 1-1 milliárd forintból a dunakanyari és a Tisza-tavi, és további 3 milliárd forintból a balatoni szabadstrandok - ...
Új játékosok érkeznek a versenybe - hétfő 19.00 Megkezdődik a Villáért való harc, a két csapathoz pedig két-két új versenyző érkezik... Exatlon Hungary: hétfőn este 19.00-tól a TV2-n!
Megtörni látszik Dombi Rudolf lendülete? - péntek 19.00 Mischinger Péter kihasználná ellenfele sebezhetőségét. Vajon Dombi Rudolf rácáfol erre a Végjáték során? Ne felejtsd, Exatlon Hungary pénteken 19.00-tól a TV2-n!

˝Sokaknak kellett távozniuk, sokan Párbajban vesztek el... - Ez ma sem lesz másképp!˝ - csütörtök 19.00 Újabb hatalmas küzdelmekkel és elképesztő izgalmakkal folytatódik az Exatlon Hungary csütörtökön 19.00-tól a TV2-n!
Exatlon Hungary 32. adás galéria Az Exatlon Hungary 32. adásában jutalomért küzdöttek a versenyzők. Éld át a legjobb pillanatokat újra!
Exatlon Hungary 31. adás galéria Az Exatlon Hungary 31. adásában, a Villa játékban eldőlt, hogy a Kihívók továbbra is élvezhetik-e a luxus körülményeket a Villában, vagy a Bajnokok vehetik birtokba a tengerparti rezidenciát. Idézd fe...
"No future for mixed nations" - Orbán kicks off EP campaign Orbán kicked off the EP campaign at his yearly State of Hungary Address stressing the perceived historical stakes of the upcoming election and announced his demographics program.
Újra együtt a család! Palik Lászlót hamarosan meglátogatja Marsi Anikó a gyerekekkel Egyre rosszabbul viseli Palik László (57), hogy a TV2-n látható Exatlon Hungary forgatása miatt december vége óta nem látta szeretteit. Ennyi időt még sosem töltöttek külön, hiányzik nekik egymás ölel...
Új hét, új lehetőségek, még nagyobb sikerek és csalódások - Hétfő 19.00 Hétfőn egy újabb összecsapással folytatódik az Exatlon Hungary melyben eldől, hogy a Kihívók maradhatnak-e a Villában, vagy a Bajnokok vehetik birtokba ismét a tengerparti luxus házat.