A Kispál és a Borz előkaparta legkorábbi koncertfelvételét

2018. október 11. 16:37

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Kispál Andrással állt össze a 30Y a 2019-es Fishing on Orfű himnuszára

A 30Y és Kispál szállítja a Fishing on Orfű 2019-es fesztiválhimnuszát 2019. június 19-22. között rendezik meg az ország egyik legkedveltebb zenei rendezvényét, a Fishing on Orfűt. Elindult a jegyértékesítés, és megjelent a jövő évi fesztiválhimnusz is.

Friss hírek
Petárdák durrantak a rendőrsorfal előtt, könnygáz volt a válasz Nagyjából este 10 után 10 perccel elkezdődött balhé. Egyelőre még csak kisebb incidensek vannak.
A világ első mesterséges meteorzáporát idézi elő egy japán vállalat A világon elsőként hoz létre mesterséges meteorzáport egy japán űrvállalat, amely egy apró műhold segítségével fogja előidézni az elsősorban szórakoztató célú látványos égi jelenséget.
A kormány újra visszaüzent Brüsszelnek Az Igazságügyi Minisztérium (IM) visszautasítja az Európa Tanács (ET) emberi jogi biztosának a közigazgatási bíróságokkal kapcsolatos "megalapozatlan állításait".
A Windows Ronda Pulóver nem hazudtolja meg a nevét
Keresi a rendőrség a békéscsabai kacsaszobor-rongáló rémet A tettes letörte egy szoborcsoport egyik darabját, két óra múlva aztán valaki jól el is lopta.
Növelte az EU a Marokkónak szánt támogatást Az észak-afrikai állam a migráció kezelésére kapja a forrásokat.

Hien: Kicsit szomorkás a hangulatom máma 6. adás Az énekesnő a Kispál és a Borz frontembereként, azaz Lovasi Andrásként idézte meg a Csinibaba című filmet a Sztárban Sztár színpadán. Hien produkcióját a zsűri 39 pontra értékelte. 
Az erő mellett most már a technikára is építhet Kispál Zoltán Már nem törekszik mindenáron K.O.-ra, de, ha úgy alakul, biztos nem fogja meg az ütést.

Top hírek:
Alkotmányjogász: alapvető jogelvek sérülhettek a rabszolgatörvény elfogadásakor A Népszavának nyilatkozó alkotmányjogász szerint két jogelv is sérülhetett a módosítás elfogadásakor.
Olcsóbb lett a gázolaj A benzin ára nem változott.
Hogyan juthatnak ki az olimpiára a női kézisek? Az Európa-bajnoki 7. hely nem garantál semmit, de elég kedvezőnek tűnik most a helyzet ezzel is.
Gáspár Evelin kidobta a párját 2 évig élt egy megalázó kapcsolatban Gáspár Evelin így tette túl magát a szakításon.
A Dunántúlon már havazik Estére az ország többi részére is megérkezik a hó.
Bezár a Heroes of the Storm profi ligája Szomorú reggel lesz ez a Heroes of the Storm-rajongóknak.