A Földközi-tengerbe omolhat az Etna

Mitől mozdult el a ma is aktív szicíliai vulkán?

2018. október 11. 16:57

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

A máltai a nyelv, ami nem csak Európából, de a Közel-Keletből is merített A Földközi-tenger közepén kiemelkedő szigetcsoport csak 1933-ban hivatalossá vált nyelvét a környező országok kereskedői és a megszálló nagyhatalmak csiszolták egyedivé.

Áradások sújtják a Földközi-tenger térségét VIDEÓ Mediterrán ciklonok szállították a nedves levegőt.
A békéscsabai csoda éjszakai fürdőzést ért a Földközi-tengerben Európa már figyeli a viharsarki röplabdásokat, ahol a tudatos munka és menedzselés meghozta a nagy sikert.
150 llegális bevándorlót mentettek ki a Földközi-tengeren Líbia partjainál Százötven migránst mentett ki hétfőn a líbiai parti őrség a Földközi-tengeren az észak-afrikai ország partjainál – közölték olasz hatóságok
Egy befogadóközpont vezetőjétől kaptak kemény kritikát Soros NGO-i A vezető szerint a nyílt határokért kardoskodó szervezetek tehetők elsősorban felelőssé azon migránsokért, akik meghaltak a Földközi-tengeren.

A biztonságos kikötők megnyitását követelték az EU-tól a segélyszervezetek Év eleje óta legalább 2500 ember lelte halálát a Földközi-tengerben.
Hiába csökkent drasztikusan a menekülők száma, a Földközi-tengeren még mindig ezrével halnak meg Napi átlag hatan vesztik életüket, a tengeri átkelést választók 1,6 százaléka, derült ki az ENSZ Menekültügyi Főbiztosságának friss jelentéséből.
Csaknem 400 illegális bevándorlót szállítottak vissza Líbiába a Földközi-tengerről Matteo Salvini hangsúlyozta, hogy a csónakok kormányosainak, az embercsempészeknek és a szervezett bűnözésnek tudomásul kell venni, hogy vége üzletelésüknek.
Salvini: Újra nekiláttak mocskos üzelmeiknek az embercsempészek Migránsok vesztek a Földközi-tengerbe.
Újabb menekülttragédia a Földközi-tengeren Mintegy 120 embert tartanak eltűntként nyilván az után, hogy Líbia partjainál elsüllyedt egy migránsokat szállító gumicsónak.