Orbán primitívnek bélyegezte azt, amire a magyar honvédség készül

Zavart érezni az erőben. Orbán Viktor határozottan elmondta táborának: Ukrajna orosz meggyengítésétől nem kell félnetek. A honvédelmi tárca viszont úgy érzi, a NATO keretein belül jó lesz részt venni olyan hadgyakorlatokon, amely szerintük az orosz fenyegetés elleni felkészülést jelenti. A tisztánlátás esélyét rontja, hogy a hvg.

2018. október 11. 17:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Orbán: Magyarok vagyunk, nem balekok Hét és fél év után járt újra amerikai külügyminiszter Magyarországon, a találkozó után Orbán Viktor a Figyelőnek adott interjút. Sikerként értékel a kormányfő.

Orbán Viktor: Az az érdekünk, hogy Trump újra nyerjen A következő fél év politikai és kormányzati menetrendjét ismertette Orbán Viktor miniszterelnök a Fidesz–KDNP kihelyezett frakcióülésén szerda este.
NATO-főtitkár: Több orosz rakéta fogja fenyegetni Európát Az orosz fegyverfejlesztés ellenére az észak-atlanti szövetségnek nem áll szándékában újabb rakétákat telepíteni Európába, de rakétavédelmi rendszereket fejlesztenek.
Pompeo: Oroszország nem barát Nem engedhetjük, hogy Putyin éket verjen a barátaink és a NATO közé, mondta budapesti tárgyalása után az amerikai külügyminiszter. A kínai veszélyről is beszélt.
Évértékelő - Megszólalt az MSZP is Az MSZP szerint úgy tűnik Orbán Viktor miniszterelnök "retteg", és erre "bizony van is oka"
"A magyar korrupcióval megágyaztunk Putyinnak" - Orbán megemlegeti még a Pompeo-találkozót Szokatlanul kemény fejmosást kaphat az amerikai külügyminisztertől hétfőn Orbán Viktor; Mike Pompeo közeli munkatársai legalábbis erőteljes váltásról beszéltek az eddig megengedőbbnek és passzívnak m...

27 évnyi vita után elsőként a görög parlament ratifikálta Macedónia NATO-csatlakozását Szűk többséggel, de megszavazta a csatlakozási kérelmet az athéni parlament.
Az emberek döntenek Európa jövőjéről Minden olyan döntéssel meg kell várni az európai parlamenti választást, amely a kontinens jövőjét érinti. Ezt mondta Orbán Viktor a visegrádi országok és Németország csúcstalálkozója után. A miniszter...
Észak-Macedónia egy lépéssel közelebb a NATO-csatlakozáshoz Aláírták a csatlakozási jegyzőkönyvet.
Freedom House: Magyarország már csak részben szabad Lángokban a szabadság, a tüzet pedig Orbán Viktor is táplálja. Közben Trump mályvacukrot süt. Orbán mellett pedig ott áll a máglyánál Putyin, Erdogan, Maduro, Kína, Irán és Szaúd-Arábia vezetője ez ...
Timmermans: Az Európai Néppárt szélsőjobbosokat juttathat a hatalomba Az Európai Bizottság elnöke szerint Orbán Viktor hibája, hogy az olaszok magukra maradtak a migránsválságban.
Troll: Orbán Viktor nélkül érdektelenségbe fulladt a Magyarországról szóló újabb EP-vita Orbán Viktor nélkül érdektelenségbe fulladt az újabb, Magyarországgal foglakozó EP-vita. Azonban senkit ne tévesszen meg a szerdai bohózat, mert májusig biztos, hogy ezt fogják csinálni.