Többen meghaltak a franciaországi ítéletidőben

Az eső miatt egy folyó kilépett a medréből, autókat sodort el.

2018. október 11. 16:51

A cikk folytatása...Friss hírek
Újabb katonákat börtönöznének be Törökországban A török légierő 36 katonájára adtak ki elfogatóparancsot, a hivatalos indoklás szerint azért, mert gülenisták. Eddig már több mint 159 ezer embert vettek őrizetbe és közel hétezer volt katona jelenleg is börtönben van Törökországban.
Kocsmajelenetben festette magát elődei közé Trump Eisenhowerék isznak, Trump csak kólázik.
Halálra gázolt egy részeg sofőr egy gyalogost Nyolc évre is börtönbe zárhatják a balesetet okozó férfit.
Muszlim terrorista volt a kölni túszejtő A szír migránsnak több rendőrségi ügye is volt már.
Migránsokat csempésztek Olaszországba francia csendőrök Térfigyelő kamerák felvették a kocsit. Matteo Salvini Twitteren üzent Macronnak.
A bajorok azt üzenték, elegük van a nagykoalícióból A bajorországi választási eredmény azt mutatja, hogy megállt, vagy legalábbis lelassult a jobboldali radikális populista párt, az Alternatíva Németországért (AfD) előretörése. A zöldek látványos megugrása pedig arra utal, hogy a baloldalon is van alternatívája a fősodorhoz tartozó pártoknak. A DW hírportál szerint pedig az is igaz, hogy ismét kiderült, a német lakosságnak már nagyon elege van a két hagyományos óriáspárt, a CDU/CSU, illetve a szociáldemokraták (SPD) országos szintű koalíciójából.

Top hírek:
A török rendőrök kiürítették az iráni nagykövetséget Attól tartottak, hogy valakik robbantásos merényletet akartak elkövetni Ankarában.
A brexit-tárgyalások kritikus hete következik Szijjártó Péter tisztességes megállapodásra számít.
A bevándorláspártiak történelmi összeomlása Bajorországban A baloldal megsemmisült, Angela Merkel politikája megbukott.
Migránsok miatt törlik el a svédek a szabadtéri karácsonyi koncertet Folytatódik a hagyományok továbbrombolása a skandináv országban.
Nem engedték kiutasítani az erőszakoló szomáliai migránst A migránspártiaknak fontosabb volt egy terrorista szabadsága a kiutasításnál.
Túszul ejtettek egy fiatal lányt a kölni főpályaudvaron A rendőrök elfogták a túszejtő fegyveres férfit, aki életveszélyesen megsérült.