Gendertudományok az ELTE-n, 2019: Zolee, az örök strici és csöcsosztályzó Levi szakértik, mi kell a nőknek

2018. október 11. 18:21

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Égő házból mentettek egy férfit a tűzoltók, de nem élte túl Nagyszakácsiban egy hetven négyzetméteres ház gyulladt ki.

Mit vált ki az emberből, ha kutyaugatást hall? Meglepő a magyar kutatók válasza Az ELTE kutatói azt vizsgálták, mennyire bosszantja az embereket a kutyaugatás hangja. Íme, az eredmény!
A kiváló versenyző nem mindig jó csapatfőnök Attól, hogy valaki pilótaként kiemelkedően jó volt a Formula-1-ben, egyáltalán nincs arra garancia, hogy később csapatfőnökként is megállja a helyét. Alain Prost ezt a sorsot élte meg 1997-től 2001-ig...
Rákóczi Reni ezért volt csalódott a Medál játék után Gelencsér Timi nem élte meg kudarcként, hogy vesztett a Medál játékban, de Reni több dolog miatt is rosszul érezte magát. 
Facskó Szidónia: ˝Kívülállónak éreztem magam˝ Facskó Szidónia kiesése után elmondta, hatalmas lehetőségnek élte meg, hogy az Exatlon Hungary-ben bizonyíthatott, de nem érezte komfortosan magát a versenyben, és sok emberrel nem tudott azonosulni. ...
Kiáll az MTA mellett az ELTE Történeti Intézete és a Politikatudományi Társaság Több mint 70 oktató írta alá az ELTE BTK Történeti Intézetének nyilatkozatát.

Csak egy 4 éves gyerek élte túl a 63-as úton történt balesetet Súlyos sérülésekkel szállították kórházba.
Sáfrány Emese így élte meg Gyarmati Panka távozását Az Exatlon Hungary adásából az ötödik hét végén Gyarmati Pankának kellett távoznia. Az ezzel kapcsolatos érzéseikről a Bajnokok két új csapattagja, Esztergályos Patrik és Sáfrány Emese beszélgettek eg...
Resident Evil 2 végigjátszás 11. rész - a második körbe is belevágunk Leon sztorija után jöhet Claire kalandja, aki kicsit máshogy élte meg a Raccoon City-ben történteket.
Bebe őszinte vallomása: így élte meg az elmúlt időszakot Abebe Dániel "Bebe", 15 év után vált ki a Black II Black zenekarból, majd nem sokkal később 8 évig tartó kapcsolata is véget ért. Az elmúlt időszak nehézségeiről, a jelenről és a jövőbeli terveiről be...
Salander Dorina így élte meg Hanna sikerét A Kihívók boldogan tértek vissza a Villába, hiszen Szabó-Thomka Hanna brillírozott a Jutalomjátékban, így Ő már biztosan gazdagabb lett egymillió forinttal. 
Sáfrány Emese elárulta: Így élte meg az Exatlon Hungary első futamait A Bajnokok legújabb női csapattagját Palik László kérdezte arról, milyen érzésekkel távozik élete első játékából.