Ezt teszi a szerelem a szervezettel az első évben a tudósok szerint

Mi lenne, ha a lángoló szerelem sokáig tartana?

2018. október 11. 18:36

A cikk folytatása...Friss hírek
Ünnepi színekben pompázó pucér cicik és popsik hódítanak idén Ez a legcsodásabb része az évnek és most nemcsak az ünnepi hangulatról van szó, hanem az emiatt egyre divatosabb és szerteágazó trendekről is. Láthattuk már például a karácsonyi égősorban és díszekben pompázó férfi szakállakat, vagy a karácsonyfás szemöldököket, most azonban valami nagyon izgalmas trend érkezett karácsonyra.
Egyszerű módszerrel erősíthető az intimitás és a kapcsolat - A kutatók elmondták, mit kell hozzá tenni Nemcsak az érzelmeket, hanem a vágyat is erősíti ez az egyszerű technika.
Menekült a család a gyilkos gáz elől Négy gyereket vittek kórházba a mentők szén-monoxid-mérgezés miatt Taktaharkányból. A család fával fűtött, a mérgező gáz valószínűleg a régi kályha és a megroggyant kémény miatt szivárgott vissza a szobába, ahol először egy ötéves kislány ájult el. A hétvégén egy férfi halt meg a szén-monoxid miatt.
Betty, a csúnya lány - Ecomoda - 188. rész Bogotában a férfiak napja és éjszakája van. Freddy fel van háborodva, hogy a banda nem köszönti fel. Este a cég férfi vezetői együtt mennek el bulizni. A két nemnek szigorúan tilos együtt szórakozni, erről Mario tudomást sem akar venni, amikor a bárba véletlenül megérkezik 4 nő. Egyből leülteti őket a saját asztalukhoz.
Az sem érdekelte az asszonyt, ha meghal, csak szomszédjának kárt okozhasson - videó Nehéz eldönteni, hogy a vandál idős asszony  aki egyetlen mozdulattal tönkretette az ünnepi díszvilágítását  a karácsonyt, vagy szomszédját gyűlöli jobban. Az ismeretlen hölgy ugyanis december 9-én az éjszaka leple alatt belopózott egy család kertjébe, és egyszerűen ollóval elvágta a fára gondosan feltekert karácsonyi égősort.
Halálra égett a saját házában Azt hitte az egyik szomszéd, petárdáznak az utcában, kiszaladt és látta, hogy ég a szomszéd háza Hajdúsámsonban, próbáltak bemenni az ott lakó férfiért, de akkorák voltak a lángok, hogy esélyük sem volt, az 52 éves férfi halálra égett. Valószínűleg már aludt, amikor kipattanhatott egy szikra a kályhából és a kis faházban pillanatok alatt hatalmas tűz lett.

Top hírek:
Így hibáztunk mi: Bogaras szülők bakiparádé  Nézd meg a Bogaras szülők legemlékezetesebb bakijait!
Dobta a kínai milliárdosnőt a magyar sztármodell Zahorán Bertold nem akart tovább Wendi Deng árnyékában élni, és kilépett a kapcsolatból. A modell már nem bírta, hogy eltartott fiúnak nézik.
Demcsák Zsuzsa elárulta, mire vágyik igazán Váratlan fordulat.
Gyermekmedencébe tekerte a halottat László Miután kioltotta az életét,  egy felfújható gyerekmedencébe csavarta áldozatát egy pécsi férfi. Egy teljes hónapig élt együtt a holttesttel.
A tökéletes állagú zsemlegombóc: levesekbe, főzelékekbe, mártásokhoz A jól sikerült zsemlegombóc sokféle étel kísérője lehet. Ezekkel az arányokkal bátran próbálkozhatsz.
Peller Mariann és ritkán látott férje - Már 8 éve imádják egymást Közös fotókon Peller Mariann és férje, György.