Ezt teszi a szerelem a szervezettel az első évben a tudósok szerint

Mi lenne, ha a lángoló szerelem sokáig tartana?

2018. október 11. 18:36

A cikk folytatása...Friss hírek
A táska, amiért most megőrül a világ Mondjuk teljesen érthető a rajongás!
Kiderült, milyen babaneveken gondolkozik Meghan és Harry Neked melyik tetszik a legjobban ezek közül?
Lesz Ne mulass - Kívánságműsor (2019) - 25. rész A szórakoztató zeneipar szerelmes házaspárjának egyedülálló és rendkívüli műsora. Jolly és Suzy várja a nézőket, hogy zenész barátaikkal elfeledtessék a mindennapok gondjait, és felhőtlenül mulathasson minden korosztály - a Zenebutik ...
Hát nem cuki? Így sír az Oroszlánkirályon a négy hónapos kutyus - videó A Tennessee-ben élő Josh Myers épp otthon nézte az Oroszlánkirályt négy hónapos kutyájával, Lunával - arra azonban nem számított, hogy az eb ennyire ráhangolódik a mozira. A nagytestű házi kedvencet ugyanis láthatóan-hallhatóan felkavarta a rajzfilm legszomorúbb jelenete, Simba apjának halála - amit Myers azonnal le is videózótt, a netezők nagy örömére.
Zseniális trükk: Ezzel a módszerrel fele annyi idő a vasalás És csak egy dologra van hozzá szükséged.
Lolka és Bolka - VII. évad 1. rész A gokart verseny 

Top hírek:
Atyaég, micsoda balatoni tanyaháza lehet valakinek! Hol másutt, mint a gyönyörű Szentbékkálán! A most következő, 138 milliós házba és birtokba egyszerűen nem lehet nem beleszeretni. Az átlagemberek számára persze elérhetetlennek tűnik a közel 140 millós vételár. De a balatoni  - vagy budapesti - ingatlanárak mellett nem tűnik extrémnek az összeg. Főleg nem egy ilyen ragyogó szépségért! "Ez az a ház ami kiválóan képviseli mind a magyar Toscana hangulatát, mind a nádtetős házak tipikus építészeti stílusát és elemeit.
Minden szív együtt dobban a magyar csapatért - péntek 19.00 A magyar exatlonistáknak együttes erővel kell megküzdeniük a dominikai csapattal. A Nemzetek Viadala pénteken 19.00-kor a TV2-n!
42 éves fotók kerültek elő a Star Wars sztárjairól - Carrie Fisher így bolondozott a fiúkkal A több mint negyvenéves kultuszfilm még mindig tartogat meglepetéseket.
10 imádni való, állatos fotó, amiről csak úgy árad a boldogság és a szeretet Ezek a képek annyira tiszták és ártatlanok, hogy szinte belesajdul a szívünk.
Mischinger Péter: Ági ellenségként maradt itt, nem volt kibe kapaszkodnia Peti a Párbaj után elmondta, Ági rossz helyzetbe került miután Rozs Gergőék hazamentek. Nem volt olyan közeli kapcsolata senkivel mint Hannának és Dorkának. Nem volt kibe kapaszkodnia, de ennek elléne kiválóan beilleszkedett az új felállású csapatba. Drobina Norbert nagyon sajnálja, hogy Ági távozott, hisz jó viszont ápoltak Ágival.
Micsoda, Kit Harington visszavonul? Kit Haringtonnak már elege van Havas Jonból....