Nem az a túlsúly oka, amire eddig gondoltak

Az idegsejtekben rejtőzhet a túlsúly oka, nem pedig a jóllakottságért felelős leptin nevű hormon szállításának zavarában. A legmodernebb terápiákról is szó lesz a Portfolio Private Health Forum...

2018. október 11. 18:39

A cikk folytatása...Friss hírek
Aki vezet, az kevésbé depressziós Több amerikai tanulmány is azt bizonyítja, hogy komoly hatása van vezetési képességeink megőrzésének arra, hogyan érezzük magunkat idősebb korban. Egy kutatás egyenes arra világít rá, hogy azok között, akik felhagytak a vezetéssel, jóval többen szenvednek depresszióban, mint azok, akik még aktívak a volán mögött.
Lakástakarék: külföldön fektethetnek be a magyarok A parlament különleges eljárásban megszavazta a lakástakarék-pénztárak állami támogatásának megszüntetését. Vincze Krisztián, a GDN Ingatlanhálózat Hitelközpontjának vezetője szerint sokan befektetésre használták az ltp-t, hisz 30% vissza nem térítendő állami támogatás kiemelkedőnek számított.
Jövőre október elején rendezik az úszó világkupa-sorozat budapesti versenyét Október 3. és 5. között kerül sor a jövő évi úszó világkupa-sorozat budapesti versenyére.
Már most negatívan hat a Brexit a cégek beruházási döntéseire A Brit Iparszövetség (CBI) legfrissebb felmérése szerint a brit vállalati szektor cégeinek nagy többsége arról számol be, hogy a brit EU-tagság megszűnésének (Brexit) kilátása és különösen a megállapodás nélküli Brexit lehetősége már most negatív hatást gyakorol beruházási döntéseire.
Mondott pár érdekeset Bánki Erik a lakáskasszák folytatásáról Elhangzik az is, hogy azért kellett sietni a támogatás megszüntetésével, hogy ne legyen nagyobb a hisztéria.
Gyengén zártak az európai tőzsdék Mínuszban fejezték be a napot a vezető európai tőzsdemutatók hétfőn.

Top hírek:
Olyan döntés készülődik, amire Matolcsyéknak is figyelni kell Csak itthon lesz rövidített hetünk, ennek ellenére a hét első felében külföldről sem várunk fontos adatokat. A következő napokban az EKB kamatdöntő ülése és a pénteki amerikai GDP-adat határozhatja...
Ki köteles összegyűjteni a faleveleket? Az ősz beköszöntével, a kertes házban élők között merül fel a kérdés, kinek a kötelessége összegyűjteni a faleveleket.
Ennyi idő alatt tudod eladni a lakásodat az ország különböző részein Átlagosan akár másfél-két hónappal rövidebb idő alatt lehet eladni az ingatlanokat most Magyarországon, mint 2013-ban, így egy panellakás átlagosan 2, míg egy társasházi téglalakás 3 hónap alatt is...
Brüsszel nem akar válságot szítani Olaszországgal, de magyarázatot várnak Az Európai Bizottság nem akar válságot szítani Olaszországgal a költségvetési tervek miatt, azonban magyarázatot vár a felmerült aggályokra - fogalmazott mai nyilatkozatában Pierre Moscovici uniós...
Míg a magyar cégvilág pusztul, az építőipar virágzik Nagyon megugrott az építőipari vállalkozások száma, 25 százalékkal többet jegyeztek be belőlük, mint egy éve. Az új szereplők 80 százaléka viszont korábbi cégekhez köthető.  
Gyengén zártak az európai tőzsdék Mínuszban fejezték be a napot a vezető európai tőzsdemutatók hétfőn.