Nem az a túlsúly oka, amire eddig gondoltak

Az idegsejtekben rejtőzhet a túlsúly oka, nem pedig a jóllakottságért felelős leptin nevű hormon szállításának zavarában. A legmodernebb terápiákról is szó lesz a Portfolio Private Health Forum...

2018. október 11. 18:39

A cikk folytatása...Friss hírek
Várakozások felett nőtt a Magyar Telekom bevétele Az elemzői várakozásokat meghaladva 7,8 százalékkal 174 milliárd forintra nőtt a Magyar Telekom Nyrt. csoport szintű árbevétele 2018 negyedik negyedévében az előző év azonos időszakához képest. Az elemzők átlagosan 172 milliárd forint bevételt vártak.
Közös közleményig jutott el May és Juncker, áttörésig nem Tovább tárgyalnak a Brexit feltételeiről.
Nincs áttörés, de újra találkozik May és Juncker a Brexit-katasztrófa előtt Nem történt áttörés Theresa May brit kormányfő és Jean-Claude Juncker európai bizottsági elnök szerda esti brüsszeli találkozóján, azonban abban megállapodtak, hogy tovább folytatják a tárgyalásokat...
A bíróság hibázott, nem a HELL! A HELL ENERGY Magyarország Kft. ellen hibásan bejegyzett végrehajtási jog a cégnyilvántartásból 2019. február 19-én maradéktalanul törlésre került. A Fővárosi Törvényszék elnöke megállapította, hogy a hibát kifejezetten a Pesti Központi Kerületi Bíróság követte el, és ezért elnézést kért.
Hat kamerával jön a Samsung hajtogatható telefonja Nem volt titok, hogy hajtogatható telefont készít a Samsung. Egy prototípust már tavaly bemutatott a cég a fejlesztői konferenciáján, ma pedig a nagy termékbemutatóját (ami egyben a Galaxy-sorozat...
Szépen kúszik felfelé az arany árfolyama Az arany jelentősen emelkedett a gyengébb dollár és a geopolitikai bizonytalanságok miatt.

Top hírek:
Történelmi eredményt ért el az Allianz Nyugdíjpénztár 2018-ban Történetének legmagasabb tagdíjbevételét, összesen 9,348 milliárd forint egyéni befizetést könyvelhetett el az Allianz Hungária Önkéntes Nyugdíjpénztár tavaly, ez 10,34 százalékos növekedést jelent a korábbi év eredményéhez képest. Az önkéntes nyugdíjpénztári piac második legnagyobb szereplője leendő pénztártagjai számára a továbbiakban is költségmentes, kedvező tagdíjfelosztással ösztönzi a tudatos öngondoskodást.
Így változik a benzin és a gázolaj ára 95-ös oktánszámú, ólommentes autóbenzin és a gázolaj, havi, országos fogyasztói átlagára, forint/liter
Speciális függönnyel csökkenti a beltéri légszennyezést az IKEA Hamarosan megoldható lesz, hogy függönyök segítségével csökkentsük a helyiségekben az általános légszennyező anyagok mennyiségét.
Farsangi karnevál lesz a Fejér megyei Velencén Jelmezes felvonulás, álarckészítés, koncert és táncelőadás is lesz az ötödik alkalommal megrendezendő farsangi karneválon a Fejér megyei Velencén szombaton.
Szennyvizet újrahasznosító gázkazánt fejleszt egy hazai cég Szennyvizet újrahasznosító gázkazánt fejleszt a Vara-FÉG Kft. több mint 768 millió forint összköltségű kutatás-fejlesztési projektben, a fejlesztéshez a cég 384 millió forint támogatást nyert a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal (NKFIH) pályázatán.
Megugró költségek, csúszás, baráti zsebek: ez lett Orbán nagy útépítési ígéreteiből Orbán Viktor miniszterelnök 2015-ben sokat ígért a megyei jogú városoknak, egyebek között azt, hogy 2018-ig minden magyarországi autópálya eléri az országhatárt. A határidő lejárt, és még mindig van olyan beruházás, amelyik el sem kezdődött. Az azonban már látszik, hogy kik járhatnak jól a Modern Városok Program útépítéseinél.