Tarlósnak belső spirituális igénye, hogy legyen legitimációja

Mármint annak a posztnak, amit Isten és a nép akaratából kap meg. Reagált az Index szavazására is.

2018. október 12. 9:40

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Emelkedett a BUX, szárnyalt az OTP Az amerikai félidős választások eredményei után emelkedtek az európai tőzsdék, a magyar tőzsde is emelkedett, a vételi erő egészen a nap végéig kitartott, a BUX index 1,4 százalékos erősödéssel zárta....

Van, ahol ilyen az isten
Elindult a DAX korrekciója A meredek trendvonal átlépésével tudott kicsit szabadulni az eladói nyomás alól a német index.
2018 legbékésebb országait listázták: 10 hely, ahol nem kell félniük az utazóknak A Global Peace Index listájáról kiderül, melyek a világ legbiztonságosabb országai.
Az Index alkonya bírósági ügyek, szelektív emlékezet és piti sunnyogás 2018. augusztus 17. napján egy apró hír került napvilágra az index.hu nevű álhírgyár háza tájáról. A Fővárosi Törvényszék ugyanis másodfokon is felmentette az indexes újságíró zaklatóját.
Emelkedtek az amerikai tőzsdék Folytatódott az emelkedés az amerikai tőzsdéken szerdán is, a kereskedés végére a Dow Jones Index és az S&P 500 1, a Nasdaq 2 százalékkal került feljebb. A nap végére mérséklődtek a pluszok 2018.10...

Staudt Gáborról érdeklődtek a lengyel nyomozók A két volt rendőrtiszt az Index újságíróinak tagadta, hogy bűncselekmény elkövetésében vettek volna részt, csakúgy, mint Staudt Gábor.
Nálunk dőlnek a melegrekordok, a spanyolokat megveszi az isten hidege Európa egyes magasabb pontjain már télies az időjárás, de nemcsak az Alpokban, hanem Franciaországban és Spanyolországban is havazott 600-700 méter tengerszint feletti magasságban.
Megszüntették a Kiss Szilárd elleni nyomozást Az ügyészségnek sehogy nem sikerült bizonyítékot találnia mindarra, amit az Index cikksorozatban írt meg a volt agrárattassé piszkos ügyeiről.
Megszólalt az MNB a Plotinus-vizsgálatról Rákérdezett az Index a Magyar Nemzeti Banknál a Plotinus Holding Nyrt.-vel szemben a részvény visszavásárlási programja miatt elindított piacfelügyeleti vizsgálat hátterére. A kapott válaszokat...
Megjött a CEU bejelentése: ha év végéig nincs megállapodás, költöznek Magyarországról Ha decemberig nem történik megállapodás, vagyis a magyar kormány nem írja alá az államközi egyezményt New Yorkkal, akkor a CEU Bécsbe költözik - írja az Index. Az egyetem közösségének ma délutáni.....
Iszonyatosan nyakon vágták az amerikai piacokat Hatalmas szakadás volt szerdán a Wall Streeten, minden fontos index óriási eséssel zárta a napot.