Orbán bevándorlásellenessége miatt sivalkodik Juncker

Nagyon nem tetszik az Európai Bizottság elnökének, hogy Magyarország nem enged be illegális bevándorlókat.

2018. október 12. 16:01

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Juncker: Európa mindkét tüdejével lélegzik Az Európai Bizottság elnöke szerint Bukarestnek akkor lesz esélye Európát az összetartás felé mozdítani, ha az országon belül is sikerül konszenzust teremtenie.

Juncker bevinné Romániát a schengeni övezetbe Nem sok ideje maradt rá, de igyekszik.
Strache: le kell váltani az EU éléről a Macron-Merkel-Juncker tengelyt Heinz-Christian Strache egy interjúban beszélt arról, hogy mi az FPÖ célja az EP-választásokon.
Sorsdöntő esztendő Nemcsak az EP leendő összetétele múlik a választások eredményén, hanem a következő Európai Bizottságé is, a kifutómodellként is feltűnően szószátyár Jean-Claude Juncker utódlása.
Juncker a Fideszt kritizálta Jean-Claude Juncker egyébként nemcsak hazánknak, hanem az unió tanácsának soros elnökségét átvevő Romániának is odaszólt.
Szilveszteri tréfa, hogy Juncker mondja meg, mi a kereszténydemokrácia Szijjártó Péter szerint Jean-Claude Juncker már régen nem kereszténydemokrata politikus.

Az MTI híréből kimaradt, hogy Juncker kirakná a Fideszt a Néppártból
Juncker tántorog, Orbán dzsíájdzsózik: az év legbizarrabb videói a politikában Juncker megküzd a lépcsőkkel, Orbán Chuck Norrisszal haverkodik, Macron leszáll a gettóba, May a Szamóca őrssel táncol, Trump beelőzi a királynőt összegyűjtöttük 2018 öt legviccesebb, legbizarrabb va...
Juncker: partneri egyenjogúság van Európa és Afrika között A fórum középpontjában az Afrika és az EU közötti gazdasági együttműködés javítása áll.
Orbán Viktor elutazott a bécsi EU-Afrika Fórumra  A tanácskozáson 25 afrikai állam képviselői, köztük hét állam- illetve kormányfő, európai részről 13 állam vagy kormányfő vesz részt, valamint Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke.
Juncker, a kvótakirály ismét beégette magát Mondhatni: most is hozta "szokásos formáját" az Európai Bizottság (EB) vezetője.
Ismét furcsán viselkedett Juncker Az Európai Bizottság elnöke súlyos isiászban szenved.