Stephen Hawking utolsó üzenete: "Nincs Isten"

Londonban mutatták be Stephen Hawking utolsó, Rövid válaszok a nagy kérdésekre című könyvét. A márciusban elhunyt elméleti fizikus számos előrejelzést adott a következő 100 évre vonatkozóan, és kifejtette álláspontját a világ tíz, talán legnehezebb kérdéséről is.

2018. október 17. 12:03

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Mi az isten történik ezen a fotón? Ezra Miller kicsit túltolta a vörösszőnyeges megjelenést.

Elkelt Stephen Hawking kerekesszéke A néhai brit elméleti fizikus számos személyes tárgyát árverezték el.
Elment a Felházra, Isten elkérte az összes pénzét Az adományozó az összes El Caminóra félretett pénzét odaadta.
Van, ahol ilyen az isten
Stephen Hawking is kerülhet az új 50 fontos bankjegyre, indul az igazi lakossági konzultáció Lakossági konzultációt indított a Bank of England annak eldöntésére, hogy kinek a portréja díszítse az új 50 fontost. Mark Carney, a brit jegybank kormányzója a londoni tudománytörténeti múzeumban hi...
Surányi-MNB ütésváltás az aranytartalék miatt A korábbi jegybankelnök úgy fogalmaz, Isten óvja Magyarországot attól, hogy az arany legyen a mentsvára, Matolcsyék szerint viszont évtizedekkel ezelőtti dogmáknál ragadta le a közgazdász.

Elárverezik Stephen Hawking kerekesszékét Más relikviákkal együtt.
Nálunk dőlnek a melegrekordok, a spanyolokat megveszi az isten hidege Európa egyes magasabb pontjain már télies az időjárás, de nemcsak az Alpokban, hanem Franciaországban és Spanyolországban is havazott 600-700 méter tengerszint feletti magasságban.
A Vatikán állást foglalt: Isten minden embert szeret, a melegeket is A katolikus szinódus háromheti vita után foglalt állást egy sor kulcskérdésben.
"Isten csak a muszlimokat engedte fel Noé bárkájára" Többek között ilyen és ehhez hasonló döbbenetes tanítások miatt büntettek meg egy nagy-britanniai iszlám iskolát, amely eleve be sem volt jegyezve a szigetország hivatalos tanintézményeinek nyilvántar...
Elárverezik Stephen Hawking 22 személyes tárgyát, köztük több ikonikus darabot Október utolsó napjától bő egy héten át lehet licitálni Stephen Hawking személyes tárgyaira, melyek közül a legértékesebb a kézjegyével ellátott doktori disszertáció lehet.
Tenya: ˝Úr Isten, ez nagyon gyors!˝ Első párosként Pintér Tibiék vettek részt a második kihíváson. Mindketten élvezték a vízi feladatot, ráadásul remekül teljesítettek, 18-ból 16 pontot szereztek.