Poós Zoltán: Rock&roll Áruház - Mindenki rocksztár, de van, aki jobban.

Nemcsak a jó dumák öltöztettek, de egy jó ritmusban megnövesztett barkó vagy az egyetlen tökéletes helyre felhelyezett jelvény is.

2018. október 21. 22:02

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Kinyírja a Rock FM-et a frekvenciavámpír Sláger FM 1988 óta vagy hatszor állt a megszűnés szélén, de midig megúszta, most a Rpck FM legázolásával.

Megsüketültek - 6+1 zenész, ki a hallásával fizetett a rock'n'rollért Ez is a rocksztárság egyik hátránya.
A II. világháborús tengeri erődökből kalózrádiók sugároztak A nemzetközi vizekről szólt az engedély- és adómentes rock and roll.
Ő a Király, előtte nem volt semmi A rock'n'roll királya nem csak a popkultúrára, hanem az utána következő valamennyi generációra hatással volt és van a mai napig, sőt John Lennon kijelentette: Elvis előtt nem volt semmi.
Chris Rock a politikai korrektség miatt nem akar Oscar-házigazda lenni A kétszeres házigazda nem akar triplázni.
Csontdaráló - január 12., szombat, 21.00 Ajánló - Szereplők: Adam Sandler, Chris Rock, Burt Reynolds, Courteney Cox, James Cromwell, Nelly, Tracy Morgan #filmekegesznap

Maszturbálós pornó ment egy IKEA-kivetítőn A hongkongi áruház tele volt vásárlókkal.
Újabb sztrájkkal kezdték az évet az Amazon dolgozói Újabb sztrájkkal kezdték az évet az Amazon internetes áruház Madrid melletti logisztikai központjának dolgozói csütörtökön, továbbra is jobb fizetési és munkafeltételeket követelve.
2018 legjobb albumai, a GLAMOUR szerkesztői szerint 15 nagyszerű lemez: pop, rock, rap, punk
Filmek a rock and roll jegyében Ajánló - A Humor+ -on az év végén megmutatjuk mi az a rock and roll!
Pop-, rock-, dzsessz- és folkkoncertek karácsonytól az újévig Mások mellett Fenyő Miklós, a Vad Fruttik, a 30Y, a Muzsikás, a Pál Utcai Fiúk, a Zagar, Dés László, az Erik Sumo Band, az Európa Kiadó, a Péterfy Bori & Love Band, a Budapest Bár, a Csík Zenekar és ...
A segítségedet kéri a Google A Google szeretné elérni, hogy a Play Áruház értékelései és visszajelzései megbízható képet fessenek.