Poós Zoltán: Rock&roll Áruház - Mindenki rocksztár, de van, aki jobban.

Nemcsak a jó dumák öltöztettek, de egy jó ritmusban megnövesztett barkó vagy az egyetlen tökéletes helyre felhelyezett jelvény is.

2018. október 21. 22:02

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Egérürülék kerülhetett a nádcukorba, visszahívták a terméket A METRO áruház terméke lehet szennyezett.

Hatalmas támogatást kap az Amazon cégóriás New Yorkban és Arlingtonban lesznek az Amazon internetes áruház új központjai.
Androidos telefonja van? Ezeket az appokat tegye rá fel, sokat jelentenek majd Az androidos Play áruház sokmilliós kínálatára már régóta használható a "bőség zavara" kifejezés. Nem egyszerű megtalálni az igazán hasznos darabokat ezek közül mutatunk néhány, főként ingyenes dara...
Whitesnake-koncert 2019-ben a Barba Negra Trackben Jövőre újra eljön Budapestre a Whitesnake. Az idén negyvenéves hard rock legenda David Coverdale vezetésével 2019. június 25-én a Barba Negra Trackben fog koncertet adni.
Halálos iramban 6. - ORSZÁGOS TV PREMIER - november 17., szombat, 18.55 Ajánló - Szereplők: Vin Diesel, Paul Walker, Dwayne "The Rock" Johnson, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Ludacris, Luke Evans
Ezekre nagyon fontos figyelni a Black Friday akcióknál Néhány áruház az akció előtti napokban felemeli a termékek árát, majd abból számítják az akció mértékét.

Így árazd be a lakásod, ha eladnád Rengeteget emelkedtek a lakásárak, és még mindig nem látni, hol a vége az emelkedésnek, De, hogy hogyan árazd be most az ingatlanod, ha eladnád, erről Kövesdi Marcell ingatlanszakértő, a Rock Home ügy...
Stockholm városvezetése beleállt: a kiszemelt kertbe biztos nem kerülhet Apple-áruház Nem adjuk a terünket az Apple-nek valahogy így summázható Stockholm városvezetésének döntése, amely nem engedi, hogy egy népszerű közösségi helyen épüljön fel egy egyébként látványos Apple-áruház.
Kivételes helyszínen nyit üzletet az Aldi Hamarosan megnyílik az újabb áruház.
Deák Bill Gyula: Jobb lett a hangom! A magyar blueskirály hét évvel ezelőtti szívrohama óta drasztikusan visszavett a rock and roll életvitelből, s azóta mintha kicserélték volna. Sőt azt állítja, a hangja még jobb lett.
Schobert Norbi Tatár Csillának: 'Tudod mik leszünk mi? Rock cunami' Norbi és Csilla a Hooligans együttessel a próbán gyorsan megtalálták a közös "hangot". A videóban láthatod,  Tatár Csilla kisfia, Milán is segített anyukája felkészülésében. 
Rossz társaság - november 7., szerda, 21.00 Ajánló - Szereplők: Anthony Hopkins, Chris Rock, Peter Stormare, Kerry Washington, Gabriel Macht. #filmekegesznap