Újabb kilépő lehet az ENSZ csomagból

Egyre többen lépnek ki az ENSZ globális migrációs csomagjának tárgyalásából. Legutóbb a lengyel miniszterelnök jelentette be: valószínűleg követik Magyarország példáját és otthagyják a tárgyalásokat. A cseh kormányfő is tárgyalásokat kezdeményezett az ügyben. A legtöbben azt mondják, hogy a csomag nem megállítaná, hanem fokozná az illegális .

2018. november 3. 19:10

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Emberéleteket sodorhatott veszélybe egy olasz sebész elhibázott kutatása Mario Schietroma kutatásai alapján az ENSZ Egészségügyi Világszervezete 2016-ban ajánlást fogalmazott meg arról, hogy a műtét után 80 százalékos tisztaságú oxigénnel lélegeztessék a betegeket. Most ki...

Visszalépett Trump jelöltje, miután kiderült, hogy egyszer illegálisan alkalmazott dajkaként egy bevándorlót Heather Nauert könnyen amerikai ENSZ-nagykövet lehetett volna, ami az egyik legfontosabb diplomáciai pozíció a világon. De megijedtek, hogy ez rosszul nézne ki.
Nem dugnak többet azok a tinik, akik az iskolájukban juthatnak kotonhoz Ellenben sokkal ritkábban kapnak el nemi betegségeket. Az ENSZ 29, a témáról írt tanulmány áttekintése alapján cáfolja a kotonellenesek legnépszerűbb tévhiteit.
ENSZ: Több mint tízmillió afgán szenved súlyos élelmiszerhiányban Az afgán lakosság 54 százaléka él a szegénységi küszöb alatt.
Akár Európába is visszatérhetnek az Iszlám Állam katonái Az ENSZ szerint még 14-18 ezer terroristája lehet az Iszlám Államnak a Közel-Keleten.
Az ENSZ szerint még 18 ezer katonája van az Iszlám Államnak Irakban és Szíriában Köztük háromezer külföldi terrorista.

Magyarország nem támogatja az EU és az Arab Liga közötti megállapodást A dokumentumban ugyanis hivatkozásként szerepel az ENSZ migrációs paktuma.
Hibás a Freedom House jelentése Hazugságokkal, tévedésekkel és hibákkal van tele a Freedom House jelentése az Alapjogokért Központ állítása szerint. Szerintük az írás ideológiailag és világnézetileg is egyoldalú, valójában a migráci...
Még nagyobb bajba kerülhet az összeomló Venezuela Az ENSZ venezuelai ügynökségei tavaly november óta fokozták a leginkább rászorulók segélyezését, de nem kapták meg a szükséges összegeket - közölte pénteken a világszervezet egyik genfi szóvivője. ....
ENSZ-jelentéstevő: A szaúdiak akadályozták a Hasogdzsi-gyilkosság török vizsgálatát A különleges jelentéstevő tovább vizsgálódik.
Hatalmas segélykonvoj jutott el a délnyugat-szíriai Rukbán menekülttáborba Az ENSZ és a Szíriai Arab Vörös Félhold segélyszervezet érkeztek a táborba.
Restaurálják az ENSZ genfi székháza előtt álló éggömböt A restaurálás még idén elkezdődik.