Roland lesz a város vezetője? - Csütörtök 19.50

Pongrácz visszahívja Kellert a klinikára. Közben a konkurencia felajánlja, hogy a Csillagvirág vegye át a Bervicz Plasztikai Centrumot, ami segíthet Rolandnak abban, hogy újra átvegye a hatalmat.

2018. november 8. 3:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Jóban Rosszban - 3475. epizód tartalmából Szlávik és Eszes titokban folytatják a nyomozást, miközben Gabiék elkapnak egy hackert. Pongrácz szembesíti Rolandot azzal amit megtudott, Barbarát pedig Keller cserben hagyja.

Roland beszáll Bervicz üzletébe? - Kedd 19.50 Bervicz felajánlja Rolandnak, hogy szálljon be az üzletbe, Meli pedig újraindítaná a társulást. Milán elmondja a gyanúját Szláviknak, miszerint Tünde lőtte le Alizt.
Álomhajó: Vancouver - teljes film  Szereplők: Siegfried Rauch, Heide Keller, Horst Naumann
Máté Rolandnak döntenie kellett: amputáció vagy az élete Szombaton még bulizott, vasárnap már nem volt meg a bal lába.

Álomhajó: Oman - teljes film Szereplők: Siegfried Rauch, Heide Keller, Horst Naumann
Roland végez Konráddal? - Péntek 19.50 Tünde leadja a drótot Rolandnak, amit Milán kihallgat. Mónika és Barbara kicsit összevesznek. Konrádnak pedig áthúzzák a számításait, és az előnyét ellene fordítják.
Álomhajó: Samoa - teljes film Szereplők: Siegfried Rauch, Heide Keller, Horst Naumann
Jóban Rosszban - A 3460. epizód tartamából Mindenki Gyöngyit kereste, aki egy gyógyszer hatására nem ébredt fel semmire. A Csillagvirág Klinika orvosai megtudják, hogy Roland újra tulajdonos lett, ezért felmennek Pongráczhoz megkérdezni mi tör...
Jóban Rosszban - 3459. epizód tartalmából Barbara elmondja az apjának, hogy eladta Rolandnak a tulajdonrészét, Enikőék továbbra is azon dolgoznak, hogy felvehessék Fellegit. Orsi szembesíti azzal Szabit, hogy elveszítheti az ösztöndíját, majd...