Fotókon Dér Heni álomotthona - Megmutatta gyönyörű lakását

Dér Heni énekesnő lakása otthonos és csajos.

2018. november 8. 12:46

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Talán meglepő, de Dér Heni nem szereti a nőiesség egyik jelképét Egyszerűen csak azért, mert nem kényelmes.

Dér Heni elég masszívnak tűnik ezen a nyaralós fotón Nem rossz értelemben. Rajta keresve se találni egy deka felesleget sem.

Friss hírek
Matador - március 27., szerda, 21.00 Ajánló - Szereplők: Pierce Brosnan, Greg Kinnear, Arlin Miller, Azucena Medina, Jonah Meyerson, Wiveca Bonerais
Hétvégi szerelmi horoszkóp Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat március 22-én is!
Vereséget szenvedett a magyar válogatott Szlovákiában Óriási hangulatban kezdődött a Szlovákia-Magyarország Eb-selejtező. A mindegy kétezer magyar szurkoló kitett magáért, a Himnusz alatt piros, fehér, zöldbe borították a vendégszektort, majd pedig hatalmas hangorkánban törtek ki. Az összecsapást a szlovákok kezdték jobban, de jelentős helyzetre a 15. percig kellett várniuk, akkor Pekarík jobbosát hárította szépen Gulácsi, majd négy perccel később Hancko lövése súrolta a felső lécet.
Díjazták a leginspirólálóbb nőket Elegáns parti keretében vehették át díjaikat az év női, akik szakmájukban kiemelkedően teljesítettek. 
Pénzt vagy éveket! - Hétfő 21.30 A Pénzt vagy éveket! hétfői adásában Badár Tamás és ifj. Richter József fog megküzdeni a milliókért! 
Filmbeillő jelenetet alkotott a stúdióban Kasza Tibi Egy idősebb hölgy játékos szerepelt a Pénzt vagy éveket! adásában, Győrfi Pál és felesége pedig a közelítés funkciót választották segítségként a hölgy esetében. Ilyenkor a színpad megmozdul a játékos alatt, az idősebb hölgy pedig kicsit megijedt ettől a dologtól, így Tibi hősiesen a megsegítésére sietett, méghozzá filmbeillő módon.

Dér Heni titokban költözött a párjához Mivel az énekesnő nagyon sokat dolgozik, hétvégenként a fellépések miatt nincs otthon. Ha komolyan szerelmesnek érzi magát, akkor szerinte jobb a gyors összeköltözés, hiszen nincs mire várnia. Heni t...
Dér Heni: Ma van a giccs és nyál világnapja Úgy tűnik, az énekesnő nem rajong túlzottan a szerelmesek kötelező ünnepéért.

Top hírek:
Tavaszi zöldségekkel sült, kakukkfüves csirkemell: sütheted és grillezheted is A pofonegyszerű zöldséges csirkemellhez jól illik a kakukkfüves pác.
Bosszú vagy szerelem - 91. rész Cesur Alemdarolu alig, hogy visszatér Korluda-ba, az Isztambul melletti kisvárosba, egy nőt vesz észre, aki képtelen fékezni annak megvadult lovát. Cesur azonnal a segítségére siet. A férfi hamar megtudja, hogy az általa megmentett gyönyörű hölgy nem más, mint Tahsin Korluda lánya, Sühan Korluda. Cesur pedig úgy érzi, végre méltó bosszút állhat a nagy hatalmú férfin az édesapja haláláért.
Enikő és Alex újra együtt dolgoznak - Csütörtök 19.50 Enikő visszatér a klinikára, azonban Alex nehezen emészti meg a távolságot, ami kettőjük között van. Milán követelni kezdi a meccsért járó fizettségét, Rolandnál pedig váratlanul megjelenik az egyik forrása.
Riválisok 4. - Figyelmeztetés nélkül - teljes film - Visszanézhető: 2019.04.19. Rendező: Phillip Rhee Szereplők: Phillip Rhee, Tobin Bell, Paul Gleason, Ernie Hudson, Thure Riefenstein. #filmekegesznap
A Nagy Duett Best Of - hétköznap 19.30 Ajánló - A Nagy Duett Best Of: hétköznap esténként a Zenebutikon!
Így egyél többet kevesebb kalóriából: ugyanolyan finom marad, csak nem hizlal Extra hatékony kalóriaspórolási trükköket mutatunk.