Hangfelvételek alapján bukott le a Soros-egyetem

Nem indított egyetemi képzést a Soros-egyetem az amerikai Bard College-dzsal közösen - derül ki egy, a Magyar Idők birtokába került felvételből. Enyedi Zsolt, az egyetem rektorhelyettese a lapot arról tájékoztatta: mindössze oklevél szerezhető az egyetlen "szakon", amelyet a CEU a tengerentúli intézménnyel együttműködve hozott létre.

2018. november 8. 13:20

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Lengyelországban áll a bál: nem akárki vesz rádióállomást Bizony Soros Györgyről van szó, akinek alapja beszáll egy lengyelországi rádió, mégpedig a második legnagyobb adó megvásárlásába. Mondani sem kell, hogy a vaskézzel kormányzó jobboldali Jog és Igazság...

Orbán's cabinet minister: Weber tries to appease the pro-migration left Rogán said Brussels cares more about the "Soros-university" than the US, and that Fidesz would remain in EPP only as long as it's against immigration.
'Caputova Soros-féle víziót követ' A Soros György-féle európai egyesült államok vízióját próbálja követni a szlovákiai elnökválasztás első fordulójának győztese, ezt mondja egy elemző. Szerinte a liberális Zuzana Caputová ugyanabból a ...
Osztrák EP-képviselő: Orbán Viktor egy hős Harald Vilimsky, FPÖ-s EP-képviselő egy interjúban beszélt a migrációról, Soros Györgyről és a magyar miniszterelnökről is.
A Birodalom lett az új Soros Orbán ünnepi beszédében Nem sorosozott, nem brüsszelezett, hanem egy birodalom fenyegetésétől óvott ezúttal. Sok éve nem mondott ennyire elvont, általánosító beszédet. Ez a szöveg leginkább a Nyugatnak, és nem a hazai közvél...
A Soros-egyetem üdvözölte Weber kezdeményezését Az egyetem közleményben tudatta, hogy üdvözölik Manfred Weber közbenjárását.

Világszerte baj van a Facebookkal, a Messengerrel és az Instagrammal Reggel a Google szolgáltatásaival volt baj, estefelé a Facebook a soros.
Elbukott a Google- és a Facebook-adó Lekerült a napirendről a közösségi szintű digitális adó kérdése az európai uniós tagállamok pénzügyminisztereinek keddi döntése értelmében. Eugen Teodorovici, az EU soros elnökségét ellátó Románia...
Sargentiniéket élteti a Hamász Youtube-csatornájukon közölt videóban méltatta egy Hamászhoz köthető palesztin propagandaszervezet a holland Zöld Baloldalt. Ez az a párt, amelynek tagja Judith Sargentini is, a magyarellenes Soros-Sa...
Trócsányi megpróbálta megmagyarázni a németeknek a Soros-Juncker-kampányt Az igazságügyi miniszter szerint a junckeres plakátok valójában nem is Junckert támadják.
Soros aktivistája mentegette a holokauszt áldozatain gúnyolódó Gyöngyösit Szerinte régi a felvétel, komoly probléma nincs vele. Újabb balliberális szereplő relativizálja a relativizálhatatlant.
Az Európai Parlament támogatta Soros emberének európai főügyészi jelölését A Romániában leváltott ügyésznőnek olyan támogatói voltak, mint Frans Timmermans és Guy Verhofstadt.