Demeter Márta a szemkilövető Gyurcsány belügyes médiaemberével jár tüntikézni

A zavaros nemzetbiztonsági hátterű Demeter Márta azzal a Kökényesi Gáborral jelent meg a Soros-egyetem melletti tüntetésen, akit a 2006-os őszi rendőrterror eseményei idején "beépített provokátorként" nevezett meg a sajtó.

2018. november 8. 15:35

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Fidesz: azok beszélnek a devizahitelről, akik rászabadították azt a magyar családokra Az MSZP és a Gyurcsány-Bajnai-kormány szüntette meg az első Orbán-kormány otthonteremtési programját és veszélyes devizahitelekbe kényszerítették az embereket olvasható a Fidesz közleményében.

Káosz az ellenzéki oldalon Káosz az ellenzékben. Folytatódik a korábban látott "összefogás-NEM összefogás" játék. A Jobbik alelnöke szerint nem csak Gyurcsány Ferenccel, de még az ördög öreganyjával is összefognának. Lapinformá...
Fritz Tamás: Gyanús a hirtelen lett ellenzéki összefogás Eddig soha nem látott összefogásba kezdtek az ellenzéki pártok. A Jobbik már nemcsak Gyurcsány Ferenccel, hanem ahogy a párt frakcióvezetője fogalmazott az ördög anyjával is együttműködne.
Balhéba fulladt Gyurcsány pártjának sajtótájékoztatója A párt politikusai nem voltak vevők arra, hogy szembesítették őket a színészkedéssel.
Újabb bizonyíték, a Jobbik hajlandó összeállni Gyurcsány Ferenccel A Jobbik frakcióvezetője vállalta, hogy az ördög anyjával is együttműködnek.
Nem verték meg a Gyurcsány-párt politikusát az MTVA székházában Az esetről készült videón jól látszik, hogy Varju László az őt kivezetni próbáló őr lába elé teszi a sajátját, majd összekulcsolja, amitől a biztonsági őr szinte átesik rajta.

Az álhírgyáros Demeter Márta NATO-s tagságát visszavonták Kövér László házelnök december 21-én visszavonta Demeter Márta képviselő NATO parlamenti közgyűlési tagságát - értesült a Magyar Idők.
Cserbenhagyják szavazóikat Azzal, hogy a Jobbik összefog Gyurcsány Ferenccel és a balliberális pártokkal, elárulja a szavazóit és csak a DK-elnök malmára hajtja a vizet - egy politológus szerint. Bár a Jobbik korábban számtalan...
'Saját szavazóikat árulják el' Saját választóit árulja el a Jobbik azzal, hogy most már nyíltan összefogott Gyurcsány Ferenc pártjával és az MSZP-vel. Erről egy politológus beszélt a Tényeknek. Elmondta, a mai rendkívüli parlamenti...
Soros álciviljei szerveznek sztrájkot A Soros-pártolta Gulyás Márton által alapított Humán Platform szombati akciója mellett mindenki kiáll az ellenzéki térfélen. Gyurcsány Ferenc ismét harcba hívja minden hívét a kormány ellen.
Gyurcsány Ferenc harcias üzenete 2019-re Gyurcsány Ferenc egy üzenettel indította 2019-et a Facebookon: Rajtatok múlik, mit hoz 2019
Jellemző: Orbán egy repülőn, Gyurcsány a konyhában tölti a szilvesztert Ha már nem bírt magával a kíváncsiságtól, hol tölti a szilvesztert Orbán vagy éppen Gyurcsány, most végre megtudhatja, az ATV ugyanis összeszedte, melyik jeles politikusunk hogyan ünnepel.