Demeter Márta a szemkilövető Gyurcsány belügyes médiaemberével jár tüntikézni

A zavaros nemzetbiztonsági hátterű Demeter Márta azzal a Kökényesi Gáborral jelent meg a Soros-egyetem melletti tüntetésen, akit a 2006-os őszi rendőrterror eseményei idején "beépített provokátorként" nevezett meg a sajtó.

2018. november 8. 15:35

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Fidesz: Gyurcsány és az MSZP veszélyes a családi otthonteremtési kedvezményekre is Ha az ellenzéken múlna, ma sem lenne otthonteremtési program Magyarországon mondta Dunai Mónika, kormánypárti országgyűlési képviselő.

Demeter Márta maga bizonyította be, hogy nemzetbiztonsági kockázatot jelent Az LMP női kvóta-társelnöke gond nélkül lebuktatja saját magát.
Befolyásos jobbikosokkal ápol jó kapcsolatot Demeter Márta családja Demeter tulajdonképpen a milliárdos Simicska Lajos embere. Az ő tudtával került az LMP-be.
Újabb bizonyíték derült ki a Jobbik-LMP összefonódásáról Egyre zavarosabb a helyzet a hazugságával lebukott Demeter Márta körül.
Egymásnak üzenget a Facebookon Gyurcsány és Budai Gyula A volt miniszterelnök és a volt elszámoltatási biztos is tett egy-egy megjegyzést a másikra.
Németh Szilárd: Demeter Márta nem kért bocsánatot tetteiért Demeter Márta titkos katonai adatokat szolgáltatott ki, ezért büntetőjogi következményekkel kell számolnia mondta a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára az ECHO TV-ben.

Feljelentették Demeter Mártát Feljelentették Demeter Márta LMP-s képviselőt hivatali visszaélés és személyes adatokkal visszaélés miatt. A dokumentumot Böröcz László fideszes képviselő nyújtotta be az ügyészségen. Szerinte felhábo...
Gyurcsány azt állítja, hogy ő rendbe tette volna Európát és Magyarországot is, de Merkel nem támogatta A nagy rendbetétel 2009-ben történt volna.
Gyurcsány úgy emlékszik, hogy ha annak idején Merkel nem rázza le csúnyán, akkor talán le sem mond Merkel visszavonulásának hírére felszínre törtek a régi emlékek.
'Esküt szegett és hazudott' Demeter Márta megszegte az esküjét, hazudott, és titkos katonai adatokat hozott nyilvánosságra, ezért szükséges az újabb nemzetbiztonsági átvilágítása.Ezt Kósa Lajos, a honvédelmi és rendészeti bizott...
Visszafelé sült el a DK álszent éjszakázós akciója Az egyik ellenzéki portál emlékeztetett rá: Gyurcsány Ferenc kormányzása idején a KSH szerint több mint ezerrel nőtt a hajléktalanok száma.
Soltész Miklós Mosonmagyaróváron: moszkoviták helyett most brüsszeliták vannak Kun Bélának, Kádár Jánosnak és a többi gazembernek vannak olyan örökösei, mint Jávor Benedek, Gyurcsány Ferenc és tettestársaik mondta Soltész Miklós.