Elkaszálta az NVB az MSZP népszavazását a kórházi VIP-ellátásokról

Az MSZP népszavazási kérdéseit az állami vezetők kórházi VIP-ellátásáról és a Párbeszéd kérdéseit a felsőoktatás ingyenessé tételéről is elutasította a Nemzeti Választási Bizottság.

2018. november 8. 18:57

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Fidesz: a Jobbik és az MSZP tele van korrupciós ügyekkel A nagyobbik kormánypárt Szilágyi György (Jobbik) és Harangozó Tamás (MSZP), az Elios-ügyben folytatott nyomozás lezárásával kapcsolatban tett nyilatkozataira reagált.

Az MSZP szerint Tarlós István blöfföl a 3-as metró meghosszabbításával A párt szerint ígéretcunami indult az önkormányzati választások előtt egy évvel.
Hat éve csökken az MSZP támogatottsága Kovács László korábbi pártelnök szerint a fiatalítás óta csökken a párt támogatottsága.
A korrupció ellen gyűjt aláírást Hunvald György A jelek szerint nem érzi hiteltelennek, kellemetlennek az MSZP, hogy a korrupciós ügyei miatt kétszer is jogerősen elítélt politikusa, Hunvald György gyűjt aláírásokat.
Puzsér mégis részt venne az előválasztáson Korábban ugyan hevesen támadta, mégis elindulna Puzsér Róbert az MSZP által sürgetett előválasztáson, ahol eldőlhet, ki lesz Tarlós István kihívója a jövő októberi főpolgármester-választáson.
Továbbra is a háttérből irányít Lendvai Ildikó - videó Ismét kiderült, hogy Tóth Bertalan teljesen alkalmatlan az MSZP vezetésére.

Juncker magyar történelemkönyvet kapott ajándékba Ujhelyi István MSZP-s EP-képviselő segít az Európai Bizottság elnökén, hogy legközelebb ne bántsa meg tudatlanságból a magyarokat.
Az eladósodott MSZP annyira fél, hogy még a mobilokat is kitiltotta a párt Óriási lehet a baj, ha ennyire rettegnek a pénzügyek kiszivárgásától.
Demeter Mártának nincs keresnivalója a parlamentben sem Az Országgyűlésben is téma volt az ex-MSZP-s, jelenlegi LMP-női kvótatárselnök hazugságai és az álhírgyárak.
Hervadt tüntetések között a szemét lehet a legnagyobb húzás Kötelező körök október 23-án: letudva. Volt minden: tüntetés, tojásdobálás, rendőrök. Aztán a CEU-ügybe kicsit belealudt az ellenzék. Lehet, hogy az MSZP kitalált egy szemét dolgot, miközben Németh S...
Az MSZP szemétlerakónak nézi a Kossuth teret Az MSZP polgári engedetlenségi mozgalmat indít, ha a kormány szerdáig nem talál megoldást az országos hulladékgazdálkodási problémákra
Közvélemény-kutatás: toronymagasan vezet a Fidesz, a Jobbik az MSZP mögött A Jobbikot és az LMP-t is megtépázta a belső harc. Az élen toronymagasan áll a Fidesz, írja a Népszava cikkét szemléző Mandiner.