Elkaszálta az NVB az MSZP népszavazását a kórházi VIP-ellátásokról

Az MSZP népszavazási kérdéseit az állami vezetők kórházi VIP-ellátásáról és a Párbeszéd kérdéseit a felsőoktatás ingyenessé tételéről is elutasította a Nemzeti Választási Bizottság.

2018. november 8. 18:57

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Bejelentették a sorosista tüntetésen: Gyurcsány-Jobbik-Momentum-LMP-MSZP kö Az MSZP-elnök jelentette be az elvtelen összeborulást, Gyurcsány helyettese volt az előkészítő.

Karácsony Gergely is elindul a főpolgármesteri székért Az MSZP-Párbeszéd tavalyi miniszterelnök-jelöltje elindul a baloldali előválasztáson.
Videó: A kormány hazudik a Sargentini-jelentést cáfoló dokumentumban Ujhelyi István, az MSZP európai parlamenti képviselője pénteki budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta, hogy a kormány által összeállított 131 oldalnyi dokumentumban csúsztatások, ferdítések és hazu...
Elismerte az MSZP-s elnök, hogy vannak titkos egyeztetések a tüntetésekről Molnár Zsolt budapesti szocialista vezér szerint természetes, hogy szervezik a spontánnak hazudott tüntetéseket.
Ellenzéki előválasztást jelentett be az MSZP a budapesti főpolgármester-jelöltségre A jelölt-jelöltek az MSZP szerint egy honlapon regisztrálhatnak, és ott lehet majd szavazni, ki legyen ősszel Tarlós István kihívója.
Orbánnak csak ugródeszka volt Nagy Imre koporsója A Vértanúk terén tüntetett a DK és az MSZP, akik szerint Orbán rendszerét már a következő választások előtt meg kell dönteni.

Fidesz: Ujhelyi István és az MSZP Brüsszelt és a brüsszeli bevándorláspolitikát képviseli A kormánypárt közleményében azt írta: Magyarországnak olyan EP-képviselőkre van szüksége, akik a magyar érdekeket képviselik Brüsszelben.
Meghalt Garai István Az MSZP-s képviselő 63 éves volt.
Forgalomlassítással tiltakoznak Kazincbarcikán Összeállt helyben egy akcióra az MSZP, a DK, az LMP és a Momentum, aktivistáik forgalomlassítással tiltakoznak.
Folytatja a tiltakozást az MSZP-Párbeszéd Mindenféle polgári engedetlenségi akciókkal folyatják jövőre.
Hír: Előválasztás 2019 - egy jelöltnek kell szemben állnia Tarlós Istvánnal Egyetlen ellenzéki jelöltnek kell szemben állnia Tarlós István főpolgármesterrel a jövő évi önkormányzati választáson - hangsúlyozta az MSZP, a DK, a Párbeszéd, valamint a Szolidaritás mozgalom képvi...
Baloldali játékok: a magnó továbbra is Gyurcsánynál van A Párbeszéd parazita az MSZP testén, még mindig Gyurcsány diktál a baloldalon. Az ellenzék jövőre sem fog feltámadni.