Mi a tipikusan magyar?

Az elmúlt napokban megjelent egy vitát generáló videó a kérdésben. Most rajtatok a sor, mondjatok véleményt!

2018. november 9. 12:30

A cikk folytatása...Friss hírek
Elismerik, hogy volt a közelben mentőautó, miközben civilek élesztettek újra egy fiatalembert a Nyugati aluljáróban A mentésirányító és a mentésvezető hibázott, a vizsgálat idejére felfüggesztik őket.
Kiderült, hogy Kínának van még egy külföldi katonai bázisa Ez Tádzsikisztánban van.
Júniustól indul a közvetlen repülőjárat Sanghaj és Budapest között Ez lesz a második közvetlen kínai célállomás.
Több autó használja a Váci úti buszsávot, mint ahány busz Kiálltunk egy kamerával, és megnéztük, mennyi civil autó vág be a buszsávba. De vajon szabálytalan-e ez?
Trump zombijai segítenek megérteni a hitlerizmust Jeremy King történész szerint az amerikai elnök csak a pusztításban jó, de van némi remény.   
A panorámától elakad a szavad: 10 meseszép fekvésű templom, ahol esküvőt is tarthattok A leggyönyörűbb fekvésű templomokba sokan azonnal beleszeretnek, és itt képzelik el esküvőjüket is.

Top hírek:
Megrázó tanúvallomások hangzottak el a papi pedofíliáról tartott vatikáni tanácskozáson A beszámolók szerint egy nő arról vallott, hogy 13 éves korától többször megerőszakolták, de beszélt egy lengyel áldozat is, aki a pápával is találkozott.
Riogató plakáttal szállt be a hegyfalui plébános az EP-kampányba Tessék választani!
Két évtizede nem volt ilyen kedvező az államháztartás egyenlege A januári többlet meghaladta a beérkezett uniós bevételek összegét is.
Fél órán át hívták a mentőket egy haldokló beteghez a Nyugatihoz, pedig épp arra járt egy mentőautó Kunetz Zsombor szerint súlyos problémák vannak a mentésirányítással, a fő gondot pedig az jelenti, hogy a mentőszolgálat vezetése a "mindenhez mindig mentőt" szemléletet képviseli.
Ahár hó is hullhat ma Pénteken 60-80 km/h-s széllökések mellett havazásra is lehet számítani.
El?znéd a szerencsétlenséget? Így kell - egy apró trükkel!