Moszkva szerint Bécs bizonyíték nélkül vádol az osztrák ezredes ügyében

Pénzért adhatott át államtitkokat.

2018. november 9. 19:48

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Amerikaiak: Bécs nem biztonságos A bécsi amerikai követség szerint nagyon veszélyes lehet Ausztriába utazni. Erről egy közleményben írtak. Szerintük indokolt a fokozott rendőri készültség Bécsben, ugyanis az osztrák titkosszolgálat t...

Az MSZP Tarlóstól várja a CEU melletti kiállást Horváth Csaba szerint a főpolgármester áruló, Bécs szekerét tolja.
Vasárnaptól új vonatjárat indul Magyarországon át Kolozsvár és Bécs között A Transilvania EuroCity minden nap közlekedik majd.
Kósa: Nem akar elköltözni a CEU, mert látják, hogy Budapest jobb hely, mint Bécs Úgyhogy szerinte nem is fognak elköltözni.
Osztrák oktatási miniszter: Bécs nagyon örülne, ha a CEU költözne Heiss Fainzmann szerint az egyetem csak a Magyarországon kialakult helyzet miatt vált országot.

Hiába a tiltakozások, kitart a családtámogatások indexálása mellett Bécs Több ország uniós vizsgálatot kért.
Brüsszeltől vár segítséget a kormány az osztrák családi pótlék ügyében Bécs januártól több tízezer magyar gyerek támogatását csökkenti.
NATO-hírszerző: kínos Bécs kétkulacsos politikája Kínos, hogy a jobboldali vezetésű Ausztria egyszerre mutatja magát az Európai Unió szilárd tagjának és jó barátságban van a Vlagyimir Putyin vezette Oroszországgal még a Szkripal-ügy után is - jel...
Változás a váci vonalon, közvetlen Bécs-Kolozsvár vonat - itt az új menetrend December 9-étől életbe lép a 2019-es vasúti menetrend. Kevés lényegi változás lesz az ideihez képest, de ezeket összeszedte a vasúttársaság.
Bécs után Prága is bekeményít a lakásszállodákkal szemben Az Airbnbt okolják többek között az elszállt ingatlanárakért.