Változás a váci vonalon, közvetlen Bécs-Kolozsvár vonat - itt az új menetrend

December 9-étől életbe lép a 2019-es vasúti menetrend. Kevés lényegi változás lesz az ideihez képest, de ezeket összeszedte a vasúttársaság.

2018. november 10. 22:08

A cikk folytatása...Friss hírek
Kisebb fegyverarzenált talált a TEK egy biatorbágyi házban Különböző fegyvereket, lőszereket foglaltak le Biatorbágyon egy házban.
Papíron még Vona a Jobbik elnöke Késik Sneider Tamás bejegyzése, jogerősen még nem ő a Jobbik pártelnöke.
Élő közvetítésünk a Parlamentből a rabszolgatörvény megszavazásáról Az ellenzék elfoglalta az Országgyűlés elnökének pulpitusát a túlóratörvény megszavazása előtt. Élő közvetítésünk az ülésteremből.
Novák Katalin: A törvény a pénzkeresés szabadságát adja meg - videó A családügyi államtitkárt a parlament szerdai szavazása előtt kérdeztük a túlóratörvényről, ami szerinte nem az.
Az Alkotmánybíróság megvédte a plakáttörvényt Az Alkotmánybíróság elutasította a településkép védelméről szóló úgynevezett plakáttörvény ellen 55 országgyűlési képviselő által benyújtott indítványt.
Rabszolgatörvény: botrány a Parlamentben, az ellenzék elfoglalta a pulpitust - élő Nagyon fontos jogszabályokat szavaz meg ma a ház, az ellenzéki minden erejével tiltakozik a "rabszolgatörvény" elfogadása ellen. A hétfői ülés botrányba fulladt. Kövesse velünk a napot.

Top hírek:
Egy közúti és egy biciklishidat is építenek a szlovák határra Az egyik a Duna, a másik az Ipoly felett fog ívelni.
Vadai szerint Kövér lef*szozott egy MSZP-s képviselőt hétfőn a parlamentben Kövér hirtelenjében nem tudta, hogy hívják Varga Lászlót, ezért rákérdezett, hogy ki az, aki éppen üvöltözik. Hogy pontosan milyen szót használt Vargára, azt mindenki eldöntheti maga.
Hatalmasat csúsztatott vagy rosszul fogalmazott Kósa a "rabszolgatörvény" záróvitájában A Parlamentben továbbra sem volt nyugalom a vita alatt, az ellenzék folyamatosan bekiabált a törvényjavaslatot benyújtó Kósa Lajos felszólalása alatt.
Már nem mernek válaszolni a kérdéseinkre A HVG adventi kalendáriumában ma: Szabó Yvette Sorsfordító év lett 2018 a magyar sajtó, és még inkább a magyar sajtószabadság szempontjából. A hatalom médiarombolója előbb újabb nagy múltú lapot tüntetett el a piacról, majd tovább terelgetett saját ellenőrzése alá olvasót, nézőt, hirdetőt, hogy végül jóformán egy nap alatt csaknem 500 sajtótermék váljon a központi információs birodalom részévé.
Megverte a plébánost, mert nem ő lett a keresztanya Fel sem merült, hogy ő legyen a keresztanya, mégis dühbe gurult.
Húszmilliós karórát hord a Szeviép-ügyben elítélt szocialista vállalkozó Pistrui egy gyémántberakásos Ulysse Nardint hordott, ehhez még Botka László sem tudott felnőni a 2 milliós Rolexével.