Mégis turnéra indul Michael Bublé, Bécsben meg is nézheti

Pedig nemrég még a visszavonulásról beszélt.

2018. november 13. 10:08

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Renoir-festményt loptak Bécsben Aukciós kiállításon kelt lába a képnek.

Japán mezével lepte meg Iniesta Pétert  Fantasztikus megtiszteltetésben volt része Büki Péternek, a barcelonai Futballárium pub tulajdonosának. A katalán csapat korábbi világ- és Európa-bajnok spanyol sztárja, Andrés Iniesta ugyanis elküld...
A babákat sok kislánynak csak nézni volt szabad: gyerekjátékok nagyanyáink idején A régi időkben nagy becsben tartották a játékbabákat.
Népszava: Fél lábbal már Bécsben van a CEU A képzések akkreditálása már decemberben megkezdődhet.
Igazi különlegesség lesz idén a bécsi karácsonyi vásárban A Christkindlmarktnak is helyet adó Rathausplatzon tesztelik az új 5G-technológiát Bécsben. A hálózatra bárki rácsatlakozhat, akinek 4G-s telefonja van. Az új technológia előnye, hogy a nagy számú fe...
J.Lo után Ellen DeGeneres, Michael Bublé és Pharrell Williams csillagát is összegrafitizték a Hírességek sétányán Valószínűleg ugyanaz a személy állhat a dolog mögött.

Bécsi tárgyalás a CEU-ról Soros György üzletembert Bécsben Sebastian Kurz osztrák kancellár is fogadta, aki megerősítette, továbbra is él az ajánlat a magánegyetem befogadására.
Bécsben örömmel várják a CEU-t Ha el kell költözniük Magyarországról. Ezt az osztrák oktatási miniszter mondta, miután tárgyalt az egyetem alapítójával, Soros Györggyel.
Hír: Nemzetközi díjat nyert az Ujhelyi István által mentorált InterRail-program Egy közel ezer fős zsűri az Ujhelyi István által mentorált ingyenes InterRail-bérletprogramot találta idén az egyik legjobb európai programnak, így ez a kezdeményezés nyerte el 2018-ban az Innovation...
Elhunyt Princz Gábor A Postabank egykori elnök-vezérigazgatója 62 évesen tragikus hirtelenséggel hunyt el Bécsben.
Csalódott Bécsben Timmermans Ausztria is kilépett az ENSZ migrációs paktumából.
Brüsszeltől vár segítséget a kormány az osztrák családi pótlék ügyében Bécs januártól több tízezer magyar gyerek támogatását csökkenti.