Ábel Anita 16 év után válik - A férje már egy hónapja elköltözött

Ábel Anita úgy döntött, 16 év után elválnak útjaik Krisztiánnal.

2018. november 30. 7:40

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Ábel Anita látványos fogyása - Az esti premieren vékonyabb volt, mint valaha Ábel Anita nagyon karcsún jelent meg a Kölcsönlakás kedd esti premierjén.

Eltűnhet Ábel Anita és D. Tóth Kriszta műsora Eltűnhetnek a Spektrum Home tévécsatorna képernyőjéről a szórakoztató show-k, a NőComment vagy az Elviszlek magammal.
Ábel Anita ritkán látott lányával pózol - Luca napról napra szebb Fotókon Ábel Anita lánya, Luca.
Ábel Anita rengeteget fogyott Sose volt ilyen vékony Ábel Anita sokat fogyott. Magyar sztárok, akik rengeteget változtak tíz év alatt.

Ez is megtörtént: megfogant az első Valóvilág-baba Megjött a nap legfontosabb híre, ugyanis a Valóvilág 9 még a széria lezárulta után is tartogat meglepetéseket. Instagramon jelentette be az örömhírt VV Vivien, hogy közös gyermeket várnak Krisztiánnal...
Nézzük, ki miben volt Dobó Kata filmjének premierjén! Maga Dobó Kata volt a legelegánsabb, Liptai Claudia és Ganxsta Zolee szokásos formájukat hozták, Ábel Anita és Palácsik Lilla feketét viselt. Nézzük!
Hihetetlen változás - Ábel Anita így néz ki a válása után Leesett az állunk.
Feminista rapper lett Dér Heni Az énekesnő szerint megtalálta igazi önmagát és biztatta az, hogy az utóbbi időben elkezdett együtt dolgozni Burai Krisztiánnal. 
Mi történt Krisztiánnal? - Csütörtök 19.50 Gyöngyiék kincskeresésbe kezdenek, Zemlényi felajánlja a segítségét Kellernek. Gabi eltiltaná Adélt Krisztiántól, aki rejtélyes módon megsebesül.