A kimúlásra ítélt Vasárnapi Hírekben trollkodták meg Puch Lászlót

2018. december 1. 10:10

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Újabb lap szűnik meg Magyarországon A Népszava integrálja saját kiadója másik lapját, a Vasárnapi Híreket; a társaság csütörtöki közleménye a piacvezető pozíció erősítésével indokolja a lépést. A folyamat a Vasárnapi Hírek...

Friss hírek
Áll a bál a Parlamentben, a kormánysajtó szinte teljesen néma Vannak azért fontosabb témák is, mint az ellenzék rabszolgatörvény elleni tiltakozó akciója - a kormánypárti sajtó szerint legalább is az ürömi polgármester viselt dolgai vagy a klímaváltozás parlamenti vitája ilyennek tűnik.
Kósa Lajos: Az igazság pillanata januárban mindenképpen eljön Az igazság pillanata januárban mindenképpen eljön, mert az emberek majd azt látják, hogy továbbra is ötnapos a munkahét, két szabadnap van egy héten, fő szabály szerint szombaton és vasárnap. A hónap elején megjön a fizetés, a rendkívüli munkavégzést a pótlékokkal együtt szintúgy kifizetik, tehát amit az ellenzék mondott, abból semmi sem bizonyult igaznak így foglalta össze a túlóratörvény módosítását Kósa Lajos, a hvg.
"Orbán áll ott, mint egy faszent"
Strasbourgi lövöldözés - Az EU vezetői együttérzésüket fejezték ki Együttérzésüket fejezték ki az európai uniós intézmények vezetői szerdán Strasbourgban a francia városban előző este történt lövöldözés áldozatainak hozzátartozóival, és támogatásukról biztosították Franciaországot
Ide jutott az ellenzék: a csajok a pulpitus egyik oldalán szelfiznek Bulika van a parlamenti ellenzéknél. Napi ellenzéki abszurd.
Miniinterjút készítettek Orbánnal Az ellenzék próbálja megakadályozni a rabszolgatörvényről a szavazást, a pulpitusra felvezető utat állták el. Időközben Szabó Tímea és Tordai Bence Párbeszédes képviselők mininterjút készítettek Orbánnal.

A színpadi üzengetésnek annyi értelme van, mint víz alatt énekelni Dinyés Dániel, az Operabevató sorozat zenei vezetője arról is beszélt a Vasárnapi Hírekben, mennyire sikk manapság operába járni. [...] Bővebben!

Top hírek:
Egy közúti és egy biciklishidat is építenek a szlovák határra Az egyik a Duna, a másik az Ipoly felett fog ívelni.
Vadai szerint Kövér lef*szozott egy MSZP-s képviselőt hétfőn a parlamentben Kövér hirtelenjében nem tudta, hogy hívják Varga Lászlót, ezért rákérdezett, hogy ki az, aki éppen üvöltözik. Hogy pontosan milyen szót használt Vargára, azt mindenki eldöntheti maga.
Hatalmasat csúsztatott vagy rosszul fogalmazott Kósa a "rabszolgatörvény" záróvitájában A Parlamentben továbbra sem volt nyugalom a vita alatt, az ellenzék folyamatosan bekiabált a törvényjavaslatot benyújtó Kósa Lajos felszólalása alatt.
Már nem mernek válaszolni a kérdéseinkre A HVG adventi kalendáriumában ma: Szabó Yvette Sorsfordító év lett 2018 a magyar sajtó, és még inkább a magyar sajtószabadság szempontjából. A hatalom médiarombolója előbb újabb nagy múltú lapot tüntetett el a piacról, majd tovább terelgetett saját ellenőrzése alá olvasót, nézőt, hirdetőt, hogy végül jóformán egy nap alatt csaknem 500 sajtótermék váljon a központi információs birodalom részévé.
Megverte a plébánost, mert nem ő lett a keresztanya Fel sem merült, hogy ő legyen a keresztanya, mégis dühbe gurult.
Húszmilliós karórát hord a Szeviép-ügyben elítélt szocialista vállalkozó Pistrui egy gyémántberakásos Ulysse Nardint hordott, ehhez még Botka László sem tudott felnőni a 2 milliós Rolexével.