Luka Modricé az Aranylabda is

Az UEFA és a FIFA után a France Footballnál is ő lett az év legjobbja. Lionel Messi ezúttal még a dobogóra sem fért fel, ötödik lett.

2018. december 3. 22:18

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Modric odaszúrt Messinek és Ronaldónak Nyilván az Aranylabda-gála miatt.

Modric és Conte is az Interben köthet ki Modric és Conte is az Interben köthet ki hir átigazolás olasz Inter Real Madrid panucci p, 12/14/2018 - 19:17 Az Inter szerz...
Aranylabda: komoly botrány rázhatja meg a díjátadót Nagyon furcsa dolgok derültek ki a szavazásról.
Egy nem létező újságíró is voksolt az Aranylabda-szavazáson Mbappéra, Modricra és Ronaldora szavazott a Comore-szigetek nem létező újságírója.
Elsírták magukat Modric szülei az Aranylabda miatt - videó Bámulatos videó!
A Real Madrid vagy a Barcelona játékosai nyertek több Aranylabdát? Luka Modric győzelmével a Real Madrid játékosai már 11 elsőségnél járnak. Na de mennyinél jár az ősi rivális?

Az Aranylabda mellé még a horvát bíróság is ejtette a Modric elleni vádakat Már nem gondolják, hogy hamis tanúzás miatt le kellene sittelni.
Ronaldo megint durcizik, nem megy el az Aranylabda-gálára Ezt már korábban az UEFA-díjátadóján is eljátszotta, amikor kiderült, hogy Modric lesz a győztes. Most is ez a helyzet.
Del Bosque: Az Aranylabda Messi nélkül értéktelen Közeleg az átadás, reagált a Real-legenda.
Lehet, hogy edzés helyett másnaposan videójátékozik, de ilyen gólt lő Dembélé A FIFA-ban van ilyen.
Kiszorulnak a magyar csapatok az Európa Ligából A bajnokot kivéve az UEFA az EL2-re fokozza le a mieinket, és még ott sem lehet sok remény.
Szívelégtelenség alakult ki 3 labdarúgónál, akik ismeretlen szert kaptak klubjuktól Vizsgálatot kezdeményeznek az UEFA-nál a ciprusi csapatoknál tavaly elterjedő szer és a súlyos szívbetegségek miatt.