Itt van minden idők legrosszabb törésteszteredménye, kerülje ezt az autót

Másodszor figyelmeztették a gyártót, hogy változtatnia kéne.

2018. december 5. 11:01

A cikk folytatása...Friss hírek
Di Grassi annyira örült győzelmének, hogy tolt egy Hamiltont Parc Fermé: Di Grassi annyira örült győzelmének, hogy tolt egy Hamiltont
Kiállni kényszerült, de nem csügged a GarZone Racing Team Egy bosszantó technikai hiba miatt Garamvölgyi Zoltán és Takács Antal számára véget ért a Northern Forest Baja Russia tereprali-világkupafutam. A remek tempót diktáló, végső győzelemre is esélyes magyarok autójában a második szombati gyorsaságin eltörött a váltórudazat, és ez megpecsételte a sorsukat.
Hamilton erősebb Vettelre számít idén Az ötszörös világbajnok szerint mind a német, mind a Ferrari jobb teljesítményt fog letenni az asztalra, mint tavaly, de az is csak a Red Bull-Hondán múlik, hogy Verstappen beleszól-e a csatájukba.
A Mercedes megoldotta gumikezelési problémáit James Allison technikai igazgató szerint a téli szünetben megoldották azt a problémát, ami a korábbi években a legnagyobb fejtörést okozta számukra: idén már nem lesznek gondjaik a Pirelli abroncsainak kezelésével.
26 parádés előzés a ma 26 éves Marc Marqueztől Parc Fermé: 26 parádés előzés a ma 26 éves Marc Marqueztől
Ricciardo: A Honda több problémával küszködik Valami ezt súgja Daniel Ricciardónak, aki a Renault-hoz szerződött 2019-re, és azt is elmondta, miért más, és miért jobb már most a francia gárdánál lenni, mint előtte a Red Bullnál.

Top hírek:
Még jó, hogy nem piros festék volt... Ez a hölgy nem nagyon törődött a forgalommal, és egy árva pillantás nélkül kiszaladt az őt takaró busz mögül. Szerencsére nem esett nagy baja, de a sofőr biztos meglepődött, mikor felcsapott a festék.
Ezt tudnia kell, ha kátyús utakon autózik A casco nem váltja ki a kátyúbiztosítást.
Hülkenberg jövője Ricciardótól függhet Hiába tartják a kezdetektől fogva nagy tehetségnek Nico Hülkenberget, továbbra sem sikerült dobogóra állnia. Most a fejlesztett Renault-val próbálja elérni ezt, ám elvesztheti eddigi vezérszerepét.
WRC: Tanak dominál a Svéd Ralin A Toyota észt klasszisa messze a mezőny fölé nőtt Svédországban, mögötte viszont kiélezett küzdelem zajlik - már csak három gyorsasági van hátra a WRC-szezon második futamából.
Vettel céljai egyértelműek a Ferrarival Ez nyilván nem lehet más, mint a bajnoki cím megszerzése. A négyszeres világbajnok arról is beszélt, milyennek képzeli el a munkát új csapattársával, Charles Leclerc-kel.
Döbbenetes jelenet az M3-as kivezetőjén Két autós versenypályának nézte a közutat nem sokon múlt, hogy nem lett belőle óriási karambol.