Látványos fotót készítettek a Napról, ilyen lehet a "másik" oldala

Az Európai Űrügynökség (ESA) munkájának hála most már arról is van elképzelésünk, hogyan fest a Nap északi pólusa.

2018. december 5. 14:33

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Mészáros Lőrinc kötötte be a gázt a Takarékbank vezérigazgatójához Egyik napról a másikra jött rá, hogy érdekli a bankszakma, nem érezte luxusnak Garancsi István 17 milliárdos magánrepülőjét, és nem fél senki bukásától erről is beszélt Vida József, aki az e heti HV...

20 éve dőlt el, hogy Britney Spears világsztár lesz Pár nap késéssel ugyan, de az énekesnő is megemlékezett a jeles napról.
Az M1 híradója egyik napról a másikra teljesen mást adott egy bangladesi migráns szájába Pénteken még azt mondta, nem szokott verekedni, szombaton már a horvát határőrökkel harcolt.
Justin Bieber felesége nagyon édes dolgot tett Lehet, hogy túl gyorsan pörög Justin Bieber és Hailey kapcsolata, de az idő eddig őket igazolja, hiszen napról-napra cukibb párost alkotnak. Csekkold a legújabb húzásukat!
Napról napra közelebb kerülünk a vaksághoz Mindenhol körbevesz minket a kék fény, de nem védjük magunkat megfelelően.
Háromezer hajléktalant és szegényt vendégelt meg Ferenc pápa A világ szegényeinek kiáltása napról napra hangosabb, mégis egyre kevésbé hallatszik a kevés gazdag lármájában."

Verstappen autója komolyan megsérült Brazíliában Max Verstappen és Esteban Ocon brazíliai ütközése után azonnal tudni lehetett, hogy ezt bizony nem fogjuk elfelejteni egyik napról a másikra. A holland az autója sérüléseiről beszélt.
Napról napra mérséklődik a felmelegedés Számottevő csapadék továbbra sem várható.
Érkezik a lehűlés Napos, kellemes idővel indul a hét, a hőmérséklet azonban napról napra csökken. ...
Hóesés várható a jövő héten Napról napra egyre hidegebb lesz.
Fagyassza a zöldséget, mert drágul! Többe kerül majd a Márton-napi húsleves, mint maga a libapecsenye? A zöldségek ára ugyanis napról napra nő. Vannak helyek, ahol már a húsnál is drágábban mérik.
Szellemgalaxis bukkant fel a Tejút peremén Az Antlia 2 (vagy Ant 2) törpegalaxis a Tejútrendszer köde mögött bujkál, de kis sűrűsége is hozzájárul, hogyeddig nem vették észre. Most az Európai Űrügynökség (ESA) Gaia űrszondája szúrta ki.