Kövér: Magyarországon nagyobb mértékben érvényesül a sajtó színessége mint a remek nyugati demokráciákban

Mélyinterjút adott, és ténylegesen megnyílt a házelnök a katolikus rádió hallgatói előtt.

2018. december 5. 21:45

A cikk folytatása...Friss hírek
A Vidi nyerte meg a Fradi elleni pankrációt Futballra nyomokban emlékeztető jelenetek sűrűjében végül legyőzte a listavezetőt a címvédő.
Majka: Ez mi a faszom volt? A Sztárban sztár döntőjében egy produkcióból kiszakadt ez a mondat élő adásban.
Pawel Pawlikowski filmje öt kategóriában győzött Sevillában A lengyel rendező Hidegháború című filmjével zsebelte be a díjakat.
Holtan találták a Vine 35 éves alapítóját A rendőrség drogtúladagolásra gyanakszik.
Remek meccsen verte a Vidi a Ferencvárost Nemzetközi tempó, csodás megoldások. A Fradi két válogatottját le kellett cserélni a szünetig. Nyílt maradt a bajnokság.
Levegőből mutatjuk az este vonuló tömeget Este az MTVA székház elé indultak el a tüntetők a Kossuth térről. A megfogyatkozott tömeget néztük meg a levegőből.

Top hírek:
Megállapodtak a párizsi klímaegyezmény végrehajtásának szabályairól A párizsi klímaegyezményt három évvel ezelőtt kötötték meg.
Beszólt Orbán elvbarátainak az európai főbankár Fel kell venni a harcot az illiberális gazdaságpolitikával szemben. Az Európai Központi Bank elnöke, Mario Draghi hazájában arról beszélt: bár egyre népszerűbbek az illiberális ideológiák, de azok nem képesek megoldani Európa gazdasági problémáit.
Örömvasárnap van, a rózsaszín gyertya meggyújtásának napja A rózsaszín gyertya egyszerre hirdet örömöt és bűnbánatot.
A népzene fejleszti a beszédkészséget A programoknak a szülők is hasznát vehetik.
X-Faktor: A USNK nyerte az idei szériát Az erdélyi srácok a 2018-as széria győztesei.
Este hat óráig mintegy hetven millió forint gyűlt össze a közmédia jótékonysági műsorában Cukorbetegségben szenvedő gyerekeknek gyűjtenek.