NoÁr beolvas a politikának: Mikulás, méltóságot lehet kérni tőled?

December 6-ra időzítve jelent meg noÁr, avagy Molnár Áron negyedik közéleti dala. A hajléktalan emberek kívánságait politikai állásfoglalással átszövő számhoz egyedi jótékonysági akció is társul.

2018. december 6. 8:08

A cikk folytatása...Friss hírek
Az Alkotmánybíróság megvédte a plakáttörvényt Az Alkotmánybíróság elutasította a településkép védelméről szóló úgynevezett plakáttörvény ellen 55 országgyűlési képviselő által benyújtott indítványt.
Rabszolgatörvény: botrány a Parlamentben, az ellenzék elfoglalta a pulpitust - élő Nagyon fontos jogszabályokat szavaz meg ma a ház, az ellenzéki minden erejével tiltakozik a "rabszolgatörvény" elfogadása ellen. A hétfői ülés botrányba fulladt. Kövesse velünk a napot.
Újracsomagolt Merkel-korszak A CDU-kongresszus személycseréi a folytonosságot garantálják a radikális irányvonallal szemben.
A kormánypárti hetilap meglepődött azon, hogy olvasói kiálltak a CEU mellett Bár a CEU helyett Soros-egyetemet tettek fel a kérdésükben.
KSH: 5,9 százalékkal nőtt az ipari termelés októberben Októberben az ipari termelés 5,9 százalékkal meghaladta az egy évvel korábbit, a munkanaphatástól megtisztított adatok alapján a termelés 3,3 százalékkal emelkedett, mivel idén eggyel több munkanap volt a hónapban - erősítette meg szerdán kiadott második becslésében a Központi Statisztikai Hivat...
Mindenféle dolgokat "árult" a neten, de csak a pénzt zsebelte be egy kecskeméti férfi Képeket töltött le a netről, hogy aztán az azokon lévő tárgyakat hirdesse.

Top hírek:
Egy közúti és egy biciklishidat is építenek a szlovák határra Az egyik a Duna, a másik az Ipoly felett fog ívelni.
Vadai szerint Kövér lef*szozott egy MSZP-s képviselőt hétfőn a parlamentben Kövér hirtelenjében nem tudta, hogy hívják Varga Lászlót, ezért rákérdezett, hogy ki az, aki éppen üvöltözik. Hogy pontosan milyen szót használt Vargára, azt mindenki eldöntheti maga.
Hatalmasat csúsztatott vagy rosszul fogalmazott Kósa a "rabszolgatörvény" záróvitájában A Parlamentben továbbra sem volt nyugalom a vita alatt, az ellenzék folyamatosan bekiabált a törvényjavaslatot benyújtó Kósa Lajos felszólalása alatt.
Már nem mernek válaszolni a kérdéseinkre A HVG adventi kalendáriumában ma: Szabó Yvette Sorsfordító év lett 2018 a magyar sajtó, és még inkább a magyar sajtószabadság szempontjából. A hatalom médiarombolója előbb újabb nagy múltú lapot tüntetett el a piacról, majd tovább terelgetett saját ellenőrzése alá olvasót, nézőt, hirdetőt, hogy végül jóformán egy nap alatt csaknem 500 sajtótermék váljon a központi információs birodalom részévé.
Megverte a plébánost, mert nem ő lett a keresztanya Fel sem merült, hogy ő legyen a keresztanya, mégis dühbe gurult.
Húszmilliós karórát hord a Szeviép-ügyben elítélt szocialista vállalkozó Pistrui egy gyémántberakásos Ulysse Nardint hordott, ehhez még Botka László sem tudott felnőni a 2 milliós Rolexével.