Az MSZP beperli a médiatanácsot, mert nem vizsgálta a nemzetstratégiai jelentőségű kormánypárti médiakonglomerátum születését

Ujhelyi szerint az "orbáni média maffia" sérti az EU alapjogi chartáját is, ezért panasszal él az érintett brüsszeli biztosnál, és bizottságoknál.

2018. december 6. 12:56

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Az MSZP Tarlóstól várja a CEU melletti kiállást Horváth Csaba szerint a főpolgármester áruló, Bécs szekerét tolja.

Hír: A CEU-t "kiseprűzték" Magyarországról Az MSZP véleménye szerint a CEU-t (Central-European University) "kiseprűzték" Magyarországról.
Az MSZP az Alkotmánybírósághoz fordul a földtörvény módosítása esetén Az agrárkamara teljhatalomhoz jutna a földtulajdonosok felett.
Hír: Karácsonyi karitatív akciót indít az MSZP Az MSZP idén is elindítja országos karitatív akcióját, amelynek során az adventi időszakban tartós élelmiszereket, játékokat és tisztítószereket gyűjtenek nehéz sorsú embereknek - jelentették be az e...
Az MSZP bepereli a Médiatanácsot, amiért az nem tesz semmit a fideszes médiabirodalom ellen A Liszkay Gábor vezetésével létrehozott központosított kormány-médiabirodalom megalakulása nem zavarja ugyanazt a Médiatanácsot, amely szerint az RTL Klub és a 24.hu egy tulajdonba kerülése viszont a...
Az MSZP üzent a szakszervezeteknek: üssék a kormányt Harcias hangvételű közleményt jelentett meg négy MSZP-s politikus a kormány rabszolgatörvényére reagálva. Szanyiék azt írják, addig kell ütni a vasat, amíg meleg.

Előre szóltak néhány szocinak, hogy eladják a Szabd Földet A hvg.hu értesülése szerint az MSZP vezetésének egy része tudott arról, hogy a Szabad Földet a Mészáros Lőrinc tulajdonában álló Mediaworks szeretné megvenni.
A Jobbik az MSZP szintjére süllyedt A Jobbikot megtépáztak az elmúlt időszak botrányai. Az MSZP és a Jobbik fej-fej mellett halad a közvélemény-kutatások szerint. A Fidesz vezet a teljes népesség és a biztos pártválasztók körében is.
Elutasították a magyar családokat Baloldali politikusok szerint nem fontos a magyar családok védelme és támogatása. Legalábbis erről tanúskodik az, hogy különböző módon támadják a családok védelméről szóló nemzeti konzultációt. A DK e...
Hatalmas szakadék tátong a Fidesz és a többi párt között A legfrissebb közvélemény-kutatásból kiderült, hogy a legnépszerűbb párt továbbra is a Fidesz. Utána következik az MSZP és a Jobbik, szinte fej fej mellett.
Jövő csütörtöktől ismét pályázhatnak a fiatalok az ingyenes InterRail-bérletre Jövő csütörtöktől ismét pályázhatnak a 18 évesek az ingyenes InterRail-bérletprogramra - hívta fel a figyelmet Ujhelyi István, az MSZP európai parlamenti (EP-) képviselője, a program mentora pénteken ...
"Orbán azt mondta, szerződne a nőkkel. Itt a lehetőség: ratifikálja a kormány az Isztambul Egyezményt!" Leragasztott szájjal követelte a nők védelmét az MSZP: