Nagy időmágus a kormány, 2020-ból szerzett pénzt sporteseményekre

A kormány 1,2 milliárd forintot csoportosított át a 2018-as költségvetésben nemzetközi sportesemények megrendezését célzó pályázatok előkészítésére, illetve a fővárosi agglomeráció fejlesztésére derül ki egy kormányhatározatból.

2018. december 6. 16:56

A cikk folytatása...Friss hírek
Folytatódnak a tüntetések Budapesten Az önkéntes túlmunka idő bővítéséről szóló törvény ellen demonstráltak civil szervezetek, az ellenzéki pártok támogatásával vasárnap Budapesten.
Komoly gond lehet az amerikai sznakciók miatt
Tovább durvul a tél: kegyetlen mínuszok várhatóak jövő héten Sapka, sál!...
Ki lesz a befutó a kőolaj export versenyen? Az USAk két év múlva több kőolajat exportálhat, mint Oroszország.
Vészjósló előrejelzés: Trump szankciót tényleg megemlegetik Jövőre szigorodhatnak a Teheránnal szembeni szankciók, aminek a következtében harmadára csökkenhet Irán olajkivitele 2019 végére.
Lejátszott meccsek: szédítő tempóban költik a közpénzt a kormány sportálmaira Jön az atlétikai vb és a Maccabi Játékok; futballarénák, sportcsarnokok, uszodák nőnek ki a földből. A projektek környékén rossz emlékeket idéző céget is látunk már.

Top hírek:
Beszólt Orbán elvbarátainak az európai főbankár Fel kell venni a harcot az illiberális gazdaságpolitikával szemben. Az Európai Központi Bank elnöke, Mario Draghi hazájában arról beszélt: bár egyre népszerűbbek az illiberális ideológiák, de azok nem képesek megoldani Európa gazdasági problémáit.
Eldőlt, lesz elég hal az ünnepekre Ilyenkor fogy el az éves pontymennyiség harmada.
Az államfőnél tiltakoztak a szakszervezetek a túlóratörvény ellen A munka törvénykönyvének módosítása ellen tiltakozó levelet adott át a Köztársasági Elnöki Hivatalnak a Magyar Szakszervezeti Szövetség elnöke szombaton Budapesten.
Ausztrália elismerte Nyugat-Jeruzsálemet Izrael fővárosának Ausztrália elismerte Nyugat-Jeruzsálemet Izrael Állam fővárosának - közölte Scott Morrison ausztrál kormányfő szombaton. A Palesztin Hatóság felelőtlennek és a nemzetközi joggal ellentétesnek mondta a döntést, az izraeli kormányzat viszont az ausztrál bejelentésnek csupán egyik elemét - a védelmi és kereskedelmi hivatal létesítését - üdvözölte.
A kormányközeli Lokál 16 oldalából 15 hirdetés A Fidesz-kormány erősen megszórta kormányzati hirdetésekkel a nemrég még Habony Árpádhoz köthető bulvárlapot pénteken.
Csúnyán leszerepeltek az élelmiszerláncok: itt a nagy bejgliteszt "Te jó ég! Mi ez? Pfúj, borzalmas!"...