Nagy időmágus a kormány, 2020-ból szerzett pénzt sporteseményekre

A kormány 1,2 milliárd forintot csoportosított át a 2018-as költségvetésben nemzetközi sportesemények megrendezését célzó pályázatok előkészítésére, illetve a fővárosi agglomeráció fejlesztésére derül ki egy kormányhatározatból.

2018. december 6. 16:56

A cikk folytatása...Friss hírek
Titokzatos sztárrészvény tartja lázban a befektetőket Egy titokzatos hongkongi részvény árfolyama 2014 óta több, mint 8000 százalékot emelkedett, a saját operációval nem rendelkező China Ding Yi Feng Holdings más cégekbe fektet be, a részvény...
Nyakunkon a német recesszió? - 40 éve nem volt ilyen A váratlanul gyengére sikeredett mai német Ifo-index miatt 24%-ra ugrott a Commerzbank modelljében annak valószínűsége, hogy a német gazdaság recesszióba süllyed. 2019.02.22 11:00 Rossz hír...
Indul a falusi csok: 2000 településnek 25 milliárd, mire lesz ez elég? A megemelt, eddig csak új építés esetén járó vissza nem térítendő támogatást kapják meg a családok használt ingatlan vásárlásra is. Településenként egy-két - legjobb esetben átlagosan öt - család juthat támogatáshoz.
Dreamilerrel lehet majd repülni Budapestről Sanghajba Megkezdődött a jegyértékesítés a 2019. június 7-én induló közvetlen Sanghaj-Budapest légi járatra - közölte a Budapest Airport. Tavaly nyáron 4 transzatlanti járatot indított el egy időben, a...
Dugódíj a fővárosban? Az LMP szerint "egy normális szmogriadóterv azzal jár, hogy be kell vezetni a dugódíjat".
Hatalmas útépítés indul Budapesten - Minden földutat leaszfaltoznak Szilárd útburkolattal látják el a budapesti földutakat egy négyéves útépítési program keretében, amelynek első körében tizenhárom kerületet érintően 8,3 milliárd forintot fordítanak a célra -...

Top hírek:
Két évtizede nem volt ilyen kedvező az államháztartás egyenlege A januári többlet meghaladta a beérkezett uniós bevételek összegét is.
Direkt 36: Engedély nélkül is elkezdhetik Paks 2 munkálatait Ezzel főleg a Roszatom járna jól.
Abból él, hogy másokat bezár, akik még fizetnek is érte A szabadulószobák piacán az elsők között indult 600 ezer forintos tőkével, azután üzleti és földrajzi értelemben is messzire jutott vállalkozásaival a Pániq Szoba-hálózatot jegyző Koltai Balázs. Nemrég párjával, Gangel Lillával Európa első szelfimúzeumát is megnyitották Budapesten. Az elnevezés megtévesztő: nem szelfikből készült kiállításra tér be a látogató ő maga válik kiállítási tárggyá.
Leállt a Paks 2 mintaerőműve Nem árulták el, hogy mi volt a leállás oka, de hétfő óta újra üzemel a szentpétervári erőmű.
Megbüntették az olaszok a Wizz Airt és a Ryanairt a kézipoggyász-szabályok miatt Az olaszok szerint megtévesztő, hogy a nagy kézipoggyászért külön fizetni kell már a Wizz Airnél és a Ryanairnél.
Pénteken vizsgálják a magyar adósosztályzatot Pénteken vizsgálja Magyarország államadós-besorolását a Fitch Ratings. Londoni pénzügyi elemzők lehetségesnek tartják, hogy a Standard & Poor's múlt pénteki felminősítési döntése után a Fitch is javítja a magyar szuverén osztályzatot.