Nem kivitelezhető a Frontex megerősítése az EU-elnökség szerint

2020-ra nem lehet 10 ezer főre növelni az ügynökség személyzetét.

2018. december 6. 17:16

A cikk folytatása...Friss hírek
Helyszíni videók: sikítva menekültek az emberek a strasbourgi lövöldözéskor A támadásnak a legfrissebb hírek szerint három halottja, és tizenegy sérültje van.
Bizalmi szavazást indítanak Theresa May ellen Szerda este tartják a titkos szavazást a Konzervatív Párt alsóházi frakciója kezdeményezésére.
Donald Trump: A legvirágzóbb gazdaságot teremtettem meg Az elnök szerint az emberek fellázadnának, ha őt el akarnák távolítani a posztjáról.
Az orosz trollok a francia tüntetések körül is kavarnak Egyre több jel utal arra, hogy a Kreml zsoldjában álló orosz internetes trollok is részt vettek a franciaországi sárgamellényes tüntetések résztvevőinek felhergelésében. Igaz, önmagukban nem lettek volna képesek utcára vinni több mint százezer embert.
Terror Strasbourgban: hajtóvadászat a muszlim terrorista után A 29 éves Chérif Chekatt kétszer is tűzpárbajt vívott a rendőrökkel, de még mindig szökésben van.
Szabadlábra helyezték Kanadában a Huawei pénzügyi igazgatóját Ügyvédei szerint nem fáll fenn a szökés veszélye.

Top hírek:
Terrortámadás a strasbourgi karácsonyi vásárban: három halott, az elkövető még mindig szökésben A karácsonyi vásár közelében kezdett lövöldözni egy hatóságok előtt már ismert személy, akinek sikerült elmenekülnie. A gyanúsítottat nagy erőkkel keresik.
Nem keresik tovább a katonákat, akik repülőgép-balesetet szenvedtek Gyakorlatozás közben ütközött össze egy vadászgép és egy utántöltő repülő.
Lövöldözés volt Strasbourg központjában A belügyminiszter szerint hárman meghaltak, tizenketten megsérültek. A rendőrség lezárta a karácsonyi vásár környékét. Magyar EP-képviselő is hallotta a lövéseket.
Irán elismerte: "fontos" rakétakísérletet hajtottak végre Igaza volt az amerikaiaknak, tényleg tesztelnek ballisztikus rakétákat.
A megölt és bebörtönzött újságírók lettek az év emberei a Time-nál A finalisták között a Donald Trump ügyvédjét szexuális erőszakkal vádoló nő is szerepelt még.
Atomfegyverek indítására alkalmas orosz gépek érkeztek Venezuelába Atomfegyverek hordozására alkalmas katonai gépeket küldött Oroszország Venezuelába, s e miatt újabb csörte tört ki Washington és Moszkva között.