Nem kivitelezhető a Frontex megerősítése az EU-elnökség szerint

2020-ra nem lehet 10 ezer főre növelni az ügynökség személyzetét.

2018. december 6. 17:16

A cikk folytatása...Friss hírek
A kínai kormány a lakosság fogaiért aggódik Csökkenteni akarják a cukorfogyasztást Kínában a lakosság fogainak védelmében - jelentette be a kínai Nemzeti Egészségügyi Bizottság.
Hatalmas orosz zászlót raktak ki a Salisbury katedrális oldalán felállított állványzatra Ostoba csínytevésnek nevezte az orosz lobogó kilógatását John Glen, a város parlamenti képviselője, utalva arra, hogy márciusban lesz egy éve a Novicsok-mérgezésnek.
Aszad: az amerikaiak csak zsebre teszik önöket Az Egyesült Államok nem fogja megvédeni azokat, akik őrá hagyatkoznak - figyelmeztette az ország északi részének jelentős hányadát ellenőrző kurd erőket vasárnap Bassár el-Aszad szíriai elnök.
Tetemes adósságot kell az idén Ukrajnának visszafizetnie Ukrajnának idén 417 milliárd hrivnya, azaz több, mint 15,4 milliárd dollár államadósságot kell rendeznie.
Netanjahu átadta a külügyi tárcát, de két másikat megtartott Bevett szokás Izraelben, hogy a kormányfő több minisztérium vezetését is saját magára bízza. Benjamin Netanjahu hármat is bitorolt, de most lemondott a külügyminisztérium irányításáról.
Vízválasztó lett az iszlám és a Nyugat közt a Salman Rushdie íróra 30 éve kimondott fatva Blaszfémia vádjával azóta tucatnyi embert öltek meg, a szabad véleménynyilvánítás nemegyszer halálos bűnné vált.

Top hírek:
Felmentették azt a román bandát, amelyik több mint száz gyereket vitt ki Angliába koldulni A gyerekeket koldulásra és lopásra kényszerítették még a kétezres évek végén.
Mészárlás Nigériában, tucatnyi halott Legalább tizenegy ember életét vesztette feltételezett iszlamisták öngyilkos merényletében, amelyet az északkelet-nigériai Kushari település egyik mecsetjében követtek el szombaton - közölte Borno állam rendőrfőnöke.
Antiszemita támadás ért egy sárga mellényeseket támogató francia filozófust Előzőleg bírálta a vezetőiket, szombaton rendőröknek kellett megvédeniük.
Terroristák szélnek eresztésével zsarolja Európát Trump Donald Trump amerikai elnök szombaton Twitter-üzenetben sürgette az Egyesült Államok európai szövetségeseit, hogy az Iszlám Állam terrorszervezet Szíriában elfogott, több mint nyolcszáz külföldi harcosát "fogadják vissza", és állítsák bíróság elé.
Weber Orbánról: Nincs kivételezés Az Európai Néppárt (EPP) az Európai Bizottság élére tartó csúcsjelöltjét a müncheni biztonságpolitikai konferencián faggatták.
Kiderült, hogy miért tiltották le a Bayern meccsének közvetítését Iránban Az iráni állami televízió azért tiltotta le a bajor sztárcsapat és az Augsburg pénteki összecsapásának közvetítését, mert a meccsen női bíró fújta a sípot.