Elég stílusosan érkezett meg a Mikulás Svájcban

2018. december 6. 18:36

A cikk folytatása...Friss hírek
1,74 milliárd forintért vásárolt saját részvényeket az OTP Az OTP mai bejelentése szerint a bank kedden 150 000 darab OTP-részvényt vásárolt a Budapesti Értéktőzsdén, 11 602 forintos átlagáron, a tranzakció összértéke 1,74 milliárd forint volt, ami az OTP...
Valószínűsíthető, hogy nincs magyar érintettje a strasbourgi eseményeknek A párizsi nagykövetségtől magyar állampolgár nem kért segítséget.
Rossz hír jött az Antarktiszról: az eddig stabil pontokon is olvadni kezdett a jég Először észlelték jelentős mértékű olvadás jeleit az eddig stabilnak vélt kelet-antarktiszi gleccserek egy részénél közölte az amerikai űrkutatási hivatal (NASA).
Csicsörkét, fényseregélyt és asztrildot akart átcsempészni a határon egy szerb férfi Száznál is több védett madarat találtak nála.
A nap kérdése: rabnak vagy ABBA-tagnak öltözött Gigi Hadid? "You are the Dancing Queen!"
Antall József történelmi szerepe Antall József a klasszikus nemzeti szabadelvű, a konzervatív és a keresztény politikai alapelveket egyesítette a magyar nemzeti érzülettel.

Top hírek:
Terrortámadás a strasbourgi karácsonyi vásárban: három halott, az elkövető még mindig szökésben A karácsonyi vásár közelében kezdett lövöldözni egy hatóságok előtt már ismert személy, akinek sikerült elmenekülnie. A gyanúsítottat nagy erőkkel keresik.
Ez lesz az új telefonos divat? Itt a világ első lyukasztott kijelzős mobilja Viszlát, szenzorsziget: a korábbi híreknek megfelelően a Samsung bejelentette az első, Infinity O kijelzős telefonját. Ezen már ott van a kameralyuk.
Egy közúti és egy biciklishidat is építenek a szlovák határra Az egyik a Duna, a másik az Ipoly felett fog ívelni.
Az Iszlám Állam merényletét akadályozták meg Ausztráliában Legalább 12 év börtönbüntetésre ítéltek Ausztráliában egy 18 éves fiatalt, aki a vád szerint terrortámadásra készült.
A 20. század leghallgatottabb dala lett a Bohemian Rhapsody A nemrég megjelent film sokat dobott a népszerűségén, így olyan dalokat előzött meg, mint például a Smells Like Teen Spirit a Nirvanától.
Vadai szerint Kövér lef*szozott egy MSZP-s képviselőt hétfőn a parlamentben Kövér hirtelenjében nem tudta, hogy hívják Varga Lászlót, ezért rákérdezett, hogy ki az, aki éppen üvöltözik. Hogy pontosan milyen szót használt Vargára, azt mindenki eldöntheti maga.