Csináltuk a köcsögöket és a szuper magyar filmeket - Kultrovat podcast az idei magyar filmekről

A magyar filmek idei legrosszabb poénja beleégett az agyunkba, de a Valami Amerika 3. mellett rengeteg csodás filmet is láttunk. Mik voltak a legjobbak, és mik a legnagyobb csalódások? Kultrovat podcast az idei magyar filmekről.

2018. december 29. 10:44

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Valami Amerika 3. - január 20., vasárnap, 18.50 Ajánló - Szereplők: Pindroch Csaba, Szabó Győző, Hujber Ferenc, Csuja Imre, Szervét Tibor, Ónodi Eszter, Oroszlán Szonja

Valami Amerika 3. - január 13., vasárnap, 21.00 Ajánló - Szereplők: Pindroch Csaba, Szabó Győző, Hujber Ferenc, Csuja Imre, Szervét Tibor, Ónodi Eszter, Oroszlán Szonja

Friss hírek
Súlyosbodik az üzemanyagválság Zimbabwében, lekapcsolták az internetet is Halálos áldozatok is vannak az afrikai országban, miután a kormány másfélszeresére emelte az üzemanyag árát.
A gasztrovilág után a könnyűzenét is fél kézzel kinyírja a Nő, Aki Kólába Mártogatja A Rántott Csirkét
Minden idők legnagyobb ingatlanalapját készítik elő 20 milliárd dollárnyi kezelt vagyonnal indul a világ valaha volt legnagyobb ingatlanalapja. A Blackstone és a kezelésében lévő alap ennyi pénzzel a világ összes kereskedelmi ingatlanjának árazására...
A 97 éves Fülöp herceg maga vezetett az autóbalesetkor Károly herceg pont nemrég figyelmeztetett, hogy apjának nem kéne már vezetnie. A lábam! kiabált Fülöp herceg a kocsiból. Íme a videó a helyszínről.
Félmilliárdért vettek Munkácsy-képet Matolcsyék Egy svájci magánszemélytől.
Irodalmi pályázat középiskolásoknak Negyvenkettedik alkalommal hirdeti meg az Írók Alapítványa, az Írók Szakszervezete, a Sárvári Tinódi Gimnázium és Sárvár önkormányzata a Kárpát-medencei középiskolás irodalmi pályázatot.

2018-ban egymillió nézőjük volt a magyar filmeknek Több mint egymillió nézőjük volt a magyar filmeknek a hazai mozikban 2018-ban, a legsikeresebb alkotás Herendi Gábor Valami Amerika 3 című vígjátéka volt 372 ezer nézővel - közölte a Magyar Nemzeti Fi...
Nagy Ervin köcsögözésére voltak kíváncsiak leginkább a magyar nézők idén Herendi Gábor Valami Amerika 3 című vígjátéka volt a legnézettebb film a magyar mozikban.

Top hírek:
Egy kisgyermekes anya elképesztő rekordot futott a brutális brit terep-ultramaratonon A 35 éves Jasmin Paris 83 óra alatt, mindössze három órányi alvással teljesítette a 429 kilométeres hegyvidéki távot.
Visszatér a fagy és a havazás: mutatjuk mikor Többfelé a maximumok is fagypont körül alakulhatnak.
Popzenekarok dolgozzák fel Cage csend darabját John Cage, a 20. századi kortárs zene kiemelkedő szerzője 4'33" című műve előtt tiszteleg a londoni Mute kiadó.
Bomba robbant Bogotában, nyolc halott Autóba rejtették a robbanószerkezetet egy rendőriskola közelében.
Égett egy kamion az M1-esen Lezárták a főváros felé tartó sávokat.
Izraeliţii din Ungaria cer suspendarea căutărilor rămăşiţelor evreilor împuşcaţi pe malul Dunării Budapesta, joi, 17 ianuarie 2019 (MTI) - Uniunea Comunităţilor Religioase Evreieşti din Ungaria (Mazsihisz) consideră că nu îşi au rostul căutările rămăşiţelor evreilor împuşcaţi pe malul Dunării ún 1944-45, iar planul transportării osemintelor în Israel le-a răscolit comunitatea, motiv pentru care preşedintele organizaţiei a adresat o scrisoare ministerelor de interne ungar şi israelian cerând suspendarea căutărilor "care nu au nicio motivaţie".