Tavaly sem tétlenkedtek Mészáros Lőrincék

Miközben 2017-ben óriási árfolyamnyereségre tehetettek szert, akik beszálltak Mészáros Lőrinc mellé a Konzumba vagy az Opusba (akkor még Opimus), 2018-ban ez már nem volt olyan jó biznisz. Az oligarcha tőzsdei jelenléte így sem volt unalmas.

2019. január 2. 5:34

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Megcsinálták: Simicska Lajos összes cége Mészáros Lőrincnél kötött ki A Gazdasági Versenyhivatal bejelentette: Mészáros Lőrinc úr közvetlen egyedüli irányítást szerez. Úgy is lett.

Mészáros Lőrinc Soros György ölébe ült drMáriás újabb közéleti tárgyú festménnyel jelentkezett.
Osztozkodik a két milliárdos, Mészáros Lőrinc és Szíjj László 380 milliárd forint felett jár a Mészáros-vagyon, de a versenyhivatal szerint nem gond, ha beesik még egy 50 milliárdos falat.
Már termeli az áramot Mészáros Lőrinc erőműve A bükkábrányi naperőművet a hétvégén csatlakoztatták rá az országos hálózatra.
Kleinheisler végre pályára léphet Mészáros Lőrinc csapatában A FIFA elutasította az Asztana beadványát.
Négy nappal Vajna halála után átvette a TV2-t Mészáros Lőrinc köre Andy Vajna január 20-án halt meg, január 24-én pedig rendkívüli közgyűlést tartott a TV2 Média Csoport Zrt. írja a Válasz. Személyi döntések születtek, a Mészáros-kör hatalomátvételét ez is alátámas...

Mészárosék húzták be a MÁV 900 milliós megbízását Homolya Róbert, a MÁV-elnök is megfordult tavaly nyáron azon az adriai hajón, ahol korábban Mészáros Lőrinc is pihent. 
Jó, ha láthatom is, ahogy épül Magyarország - mondta Orbán, és átadta Mészáros Lőrincék új gabonafeldolgozóját A magyar élelmiszeripar újabb mérföldköve.
A boldog Mészáros Lőrinc nyilatkozott az ATV-nek
Négy évvel a G-nap után - az oligarchákat cserélték le, vagy változott más is? Az egykori Simicska-cégek jelentős része Mészáros Lőrinc közelébe került, a médiabirodalom koncentrációja akkora, amilyenről Simicska csak álmodni mert, Mészáros vagyona pedig ma több, mint ötször ak...
Egy milliárdos tendert NEM Mészáros Lőrinc cége nyert Pedig ők is szerették volna korszerűsíteni hat község szennyvíztisztítóját.
Vajon adományozott már pénzt az állami kórházaknak a leggazdagabb magyar, Mészáros Lőrinc? A kormánynak fogalma sincs róla.